Evet bende bu modu arıyorum ve bende bunun adını NFS Most Wanted modify olarak biliyorum, ben çok küçükken abim bunu oynuyordu hatta bu moddu arabalara polis sireni de takabilyorduk, bende bunun olduğu bir CD var fakat CD 2 partlı yani ilk CD'yi taktıktan sonra 2. yi takman gerekyior yoksa inmiyor ve bende 2.partı yok... Yakın bir zamanda telefonumda buldum bu modu ve indirme linkini fakat telefona ani reset atmak zorunda kaldım ve tekrar kaybettim...
Not: Modu buldum, aratırken Rusça arattım ve buldum, virus lü olmadını doğruladıktan sonra linki atacağım.
Eki Görüntüle 2236693
На торрент-портале Ex-tor.net Вы можете абсолютно бесплатно и без регистрации скачать через торрент на высокой скорости новинки игр, фильмы в отличном качестве и самую актуальную зарубежную и отечественную музыку. Сайт постоянно обновляется новыми материалами и развивается. У нас самые лучшие...
extor.at.ua
Torrent tuşu var oradan indirceksin, bir tane setup gelecek onu aççan, açılması biraz uzun sürüyor, soru işareti var aşağıda iki tane seçenek olarak soldakini işaretliceksin doğru hatırlıyorsam, dosyaları masaüstüne çıkartcak, onlarıu bir dosya içine atıp kullanırsın.