Görseldeki hat değerleri nasıl?

Barış Igar

Decapat
Daha fazla  
Şu an kullandığım paket 100Mbps ama altyapım o kadar desteklemiyor ve bu yüzden paket kaybı yaşandığımı falan söylediler. 50 Mbps pakete geçsem sorun yaşar mıyım? Yayın falan da açan biriyim.

Oyunlarda falan ping sorunu yaşıyor musun? Bende 100 kullanıyorum ama hat değerlerimiz aynı hiç paket kaybı falan yaşamadım.

Hat değerlerin normal. Vodafone falan mı kullanıyosun ISS kaynaklı olabilir belki.

Oyunlarda falan ping sorunu yaşıyor musun? Bende 100 kullanıyorum ama hat değerlerimiz aynı hiç paket kaybı falan yaşamadım.
Paket kaybı yaşıyorum özellikle 10 12den sonra. Yayın falan yaparkende kare kaybı yaşıyorum. Birde sizin evde kaç kişi internet kullanıyor?

Hat değerlerin normal. Vodafone falan mı kullanıyosun ISS kaynaklı olabilir belki.
Millenicom kullanıyorum. ISS olabilir o yüzden şuan millenicomdan turknete falan mı geçsem diye düşünüyorum

Millenicom kullanıyorum ISS ne bu arada? Çok alakam yok.

Yani Millenicom ile bu durumu bir görüş paket kaybı neden olur bilmiyorum ama hat değerlerin normal geldi 50 Mbps'ye geçebiliyorsan bir dene düzelmezse eski haline çevirirsin. Firma kaynaklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…