Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar bu nedir bilen var mı? Dosya Ekleri 260854711_247215914233952_3802460979088315702_n.jpg 77,3 KB · Görüntüleme: 91
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2022 #2 Siz ne çalıştırdınız ki?
Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2022 #3 Cruslan dedi: Siz ne çalıştırdınız ki? Genişletmek için tıkla... Benim değil arkadaşıma birisi atmış.
Cruslan dedi: Siz ne çalıştırdınız ki? Genişletmek için tıkla... Benim değil arkadaşıma birisi atmış.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Şubat 2022 #4 Bu şekilde hiçbir yorum yapılamaz. Ne olduğu belli değil.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 13 Şubat 2022 #5 Poyraz_Karayel dedi: Benim değil arkadaşıma birisi atmış. Genişletmek için tıkla... O kisiden GNU/Linux'u duzgunce ogrenmeden Kali'ye baslamamasi gerektigini soyleyin lutfen. Cruslan dedi: Bu şekilde hiçbir yorum yapılamaz. Ne olduğu belli değil. Genişletmek için tıkla... Resimdeki yazilim bu: GitHub - tarik0/instaspamv4: 🤖 An Instagram Reporting Bot. 🤖 An Instagram Reporting Bot. Contribute to tarik0/instaspamv4 development by creating an account on GitHub. github.com Muhtemelen artik calismayan bir uygulama. Depo arsivlenmis.
Poyraz_Karayel dedi: Benim değil arkadaşıma birisi atmış. Genişletmek için tıkla... O kisiden GNU/Linux'u duzgunce ogrenmeden Kali'ye baslamamasi gerektigini soyleyin lutfen. Cruslan dedi: Bu şekilde hiçbir yorum yapılamaz. Ne olduğu belli değil. Genişletmek için tıkla... Resimdeki yazilim bu: GitHub - tarik0/instaspamv4: 🤖 An Instagram Reporting Bot. 🤖 An Instagram Reporting Bot. Contribute to tarik0/instaspamv4 development by creating an account on GitHub. github.com Muhtemelen artik calismayan bir uygulama. Depo arsivlenmis.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2022 #6 CinarYilmaz dedi: O kisiden GNU/Linux'u duzgunce ogrenmeden Kali'ye baslamamasi gerektigini soyleyin lutfen. Resimdeki yazilim bu: GitHub - tarik0/instaspamv4: 🤖 An Instagram Reporting Bot. 🤖 An Instagram Reporting Bot. Contribute to tarik0/instaspamv4 development by creating an account on GitHub. github.com Muhtemelen artik calismayan bir uygulama. Depo arsivlenmis. Genişletmek için tıkla... Sanal makine üzerinde çalıştırılmış uygulama. Resim çok bulanık.
CinarYilmaz dedi: O kisiden GNU/Linux'u duzgunce ogrenmeden Kali'ye baslamamasi gerektigini soyleyin lutfen. Resimdeki yazilim bu: GitHub - tarik0/instaspamv4: 🤖 An Instagram Reporting Bot. 🤖 An Instagram Reporting Bot. Contribute to tarik0/instaspamv4 development by creating an account on GitHub. github.com Muhtemelen artik calismayan bir uygulama. Depo arsivlenmis. Genişletmek için tıkla... Sanal makine üzerinde çalıştırılmış uygulama. Resim çok bulanık.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 13 Şubat 2022 #7 Cruslan dedi: Sanal makine üzerinde çalıştırılmış uygulama. Genişletmek için tıkla... Farkettim, yine de GNU/Linux'u ogrenmeden Kali'ye baslamamasi lazim bir kisinin.
Cruslan dedi: Sanal makine üzerinde çalıştırılmış uygulama. Genişletmek için tıkla... Farkettim, yine de GNU/Linux'u ogrenmeden Kali'ye baslamamasi lazim bir kisinin.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Şubat 2022 #8 CinarYilmaz dedi: Farkettim, yine de GNU/Linux'u ogrenmeden Kali'ye baslamamasi lazim bir kisinin. Genişletmek için tıkla... Farkı ne ki? Hepsi aynı değil mi? DE'yi değiştirince bilgisayarım hepsi oluyor.
CinarYilmaz dedi: Farkettim, yine de GNU/Linux'u ogrenmeden Kali'ye baslamamasi lazim bir kisinin. Genişletmek için tıkla... Farkı ne ki? Hepsi aynı değil mi? DE'yi değiştirince bilgisayarım hepsi oluyor.
CinarYilmaz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.187 Çözümler 18 Yer Istanbul 13 Şubat 2022 #9 Cruslan dedi: Farkı ne ki? Genişletmek için tıkla... Son kullanici dagitimi degil. Pentesting amacli bir dagitim. Son kullanici dagitimi olmadigi icin ise yeni baslayanlarin kullanmamasi gereken bir dagitim. Yeni baslayanlar, Linux Mint gibi Ubuntu tabanli dagitimlarla baslamali.
Cruslan dedi: Farkı ne ki? Genişletmek için tıkla... Son kullanici dagitimi degil. Pentesting amacli bir dagitim. Son kullanici dagitimi olmadigi icin ise yeni baslayanlarin kullanmamasi gereken bir dagitim. Yeni baslayanlar, Linux Mint gibi Ubuntu tabanli dagitimlarla baslamali.
Poyraz_Karayel Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #10 Arkadaşlar olay şu arkadaşım kavga etmiş sanaldan kavga ettiği kişi bunu atmış bu ne nasıl öğreniriz dedi bende buraya sorayım demiştim.
Arkadaşlar olay şu arkadaşım kavga etmiş sanaldan kavga ettiği kişi bunu atmış bu ne nasıl öğreniriz dedi bende buraya sorayım demiştim.