Görseldeki Hot Wheels arabaları değerli midir?

BuzzyTR0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Eskiden Hot Wheels koleksiyonu ile uğraşıyordum ve çoğunu rastgele tanıdıklarıma verdim fakat şimdi tekrar başlama kararı aldım ve önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca elimde birkaç araç var bunlar değerli midir? Hiçbirinin kutusu yok ancak bundan sonra kutularını açmadan saklayacağım. (elimde r34 vardı değerini bilmediğim için resimdeki beyaz porsche ile takasladım düşündükçe kafayı yiyorum)

IMG_20231031_211708.jpg

IMG_20231031_211611.jpg

hjgh.jpg

IMG_20231031_211718.jpg

Benim oğlanın oyuncak çuvalında 100'e yakın Hot Wheels araba vardır. Anlamadığım 40/50 liralara toplamıştım. Bu kadar değerli olmalarının sebebi ender araç denk getirebilmek mi?
Porsche'da gözüm kaldı bu arada.

Benim oğlanın oyuncak çuvalında 100'e yakın Hot Wheels araba vardır. Anlamadığım 40/50 liralara toplamıştım. Bu kadar değerli olmalarının sebebi ender araç denk getirebilmek mi?

Evet ender olması bunları bu kadar pahalı kılıyor.

Peki diğerleri hakkında bir bilginiz var mıdır ayrıca kendim araştırmak istesem bu fiyatları nereden bulabilirim çünkü ben araştırdığımda bu Subaru ile ilgili bir şey bulamamıştım.
Hocam tiktokta kendinize bi hesap oluşturun bu aracların değeri nedir diye yazın daha olumlu olur subarunun aynısı bende vardı tiktokta adamla anlaştık 230 tl ye sattim

Genelde nadir olmalarıdır veya filim serilerinde oynamış arabaların olmasıdır onlar çok değerli hızlı ve öfkelinin serisinin tanesine 800 hatta 1000 tl bile veren var ama kolleksiyoncuların alması icin arabada cizik bile olmicam yada daha değerli kılmak için paketinden bile çıkmayacak

Peki diğerleri hakkında bir bilginiz var mıdır ayrıca kendim araştırmak istesem bu fiyatları nereden bulabilirim çünkü ben araştırdığımda bu Subaru ile ilgili bir şey bulamamıştım.
Dolap uygulamasındanda satış yapabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı