Telefonu satacaktım ama bende telefonu bir akrabamdan bedavaya almıştım o ben hatırlamıyorum açılmadı dedi ama bir de deliklerinin etrafında hafif boya kalkması var bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Model iPhone XR.
Telefonu satacaktım ama bende telefonu bir akrabamdan bedavaya almıştım o ben hatırlamıyorum açılmadı dedi ama bir de deliklerinin etrafında hafif boya kalkması var bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Model iPhone XR.
Boya kalkması vidaların yuvasının dışında gözüküyor yani açılma değil darbe ve aşınma olabilir cepte anahtar gibi sert metaller bile sebep olabiliyor bazen.
Orada kullanıcıya bırakmış (sağda da görülebileceği üzere). Ama benim anladığım kadarıyla ekran yan sanayi. Çünkü iPhone XS ve XR ekranlarını Samsung üretir, ama orada Toshiba yazıyor.
Orada kullanıcıya bırakmış (sağda da görülebileceği üzere). Ama benim anladığım kadarıyla ekran yan sanayi. Çünkü iPhone XS ve XR ekranlarını Samsung üretir, ama orada Toshiba yazıyor.
Mobile Defenders offers high-quality wholesale replacement parts, fast shipping, and competitive pricing for devices, including Display Assembly for iPhone XR (Prime)
Yani ekran yan sanayi falan değil. Orada gösterilen Ex-Factory kısmı orijinal parçaları gösteriyor cihaza ait. Seri numarasına göre eşleştirme yapıp parçanın orijinalliğini sorguluyor. Ekranı sorgulayamadığı için kendiniz anlamanız gerekiyor halen üstünde orijinal ekran olup olmadığını. Ex-factory kısmında yazan bilgiler orijinal ekrana ait bilgiler ve değişmez.