Görseldeki iPhone XR'ın içi açılmış mı?

RTX2023

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu satacaktım ama bende telefonu bir akrabamdan bedavaya almıştım o ben hatırlamıyorum açılmadı dedi ama bir de deliklerinin etrafında hafif boya kalkması var bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Model iPhone XR.

Dosya Ekleri

• 365A866F-31B2-4152-BC3F-0CCDE4AC6BE9.jpeg
    365A866F-31B2-4152-BC3F-0CCDE4AC6BE9.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 127
Telefonu satacaktım ama bende telefonu bir akrabamdan bedavaya almıştım o ben hatırlamıyorum açılmadı dedi ama bir de deliklerinin etrafında hafif boya kalkması var bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Model iPhone XR.

Keşke benim de böyle bir akrabam olsa bu arada 3uTools uygulaması ile bakabilirsiniz.

Orada kullanıcıya bırakmış (sağda da görülebileceği üzere). Ama benim anladığım kadarıyla ekran yan sanayi. Çünkü iPhone XS ve XR ekranlarını Samsung üretir, ama orada Toshiba yazıyor.

Orada kullanıcıya bırakmış (sağda da görülebileceği üzere). Ama benim anladığım kadarıyla ekran yan sanayi. Çünkü iPhone XS ve XR ekranlarını Samsung üretir, ama orada Toshiba yazıyor.
Ekran yan sanayi. Apple'ların çoğu telefon ekranını Samsung üretir. Bazı Pro modellerini LG üretir.
Bir yanlışlık yok. XR’ın ekranını Samsung üretmiyordu, Toshiba üretiyordu.
Yani ekran yan sanayi falan değil. Orada gösterilen Ex-Factory kısmı orijinal parçaları gösteriyor cihaza ait. Seri numarasına göre eşleştirme yapıp parçanın orijinalliğini sorguluyor. Ekranı sorgulayamadığı için kendiniz anlamanız gerekiyor halen üstünde orijinal ekran olup olmadığını. Ex-factory kısmında yazan bilgiler orijinal ekrana ait bilgiler ve değişmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı