Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #1 Hocalar Xbox One X alacağım evde bir kablo buldum bu kablo ile internet aktarımı yapılır mı? Bilgisi olan yazsın. CAT 5E patch cable yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2023
Hocalar Xbox One X alacağım evde bir kablo buldum bu kablo ile internet aktarımı yapılır mı? Bilgisi olan yazsın. CAT 5E patch cable yazıyor.
dreamer12 Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #2 Evet ama CAT6 bant genişliği daha fazla özellikle 23AWG olanları tercih edersen aktarımda gürültü oranların düşebilir.
Evet ama CAT6 bant genişliği daha fazla özellikle 23AWG olanları tercih edersen aktarımda gürültü oranların düşebilir.
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #3 dreamer12 dedi: Evet ama CAT6 bant genişliği daha fazla özellikle 23AWG olanları tercih edersen aktarımda gürültü oranların düşebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim evdeki internet kutusundan buldum normal kablosuz bağlanmaktan hızlı bağlanır mı sence? İleriki zamanlarda CAT6 alırım.
dreamer12 dedi: Evet ama CAT6 bant genişliği daha fazla özellikle 23AWG olanları tercih edersen aktarımda gürültü oranların düşebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam bizim evdeki internet kutusundan buldum normal kablosuz bağlanmaktan hızlı bağlanır mı sence? İleriki zamanlarda CAT6 alırım.
dreamer12 Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #4 Hızlı değil de daha stabil oluyor kısa mesafelerde kablo. Çok önemli bir fark göremiyorum
Zyix01 Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 876 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2023 #5 dreamer12 dedi: Hızlı değil de daha stabil oluyor kısa mesafelerde kablo. Çok önemli bir fark göremiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Ama kabloylamı bağlıyim yoksa kablosuzmu?
dreamer12 dedi: Hızlı değil de daha stabil oluyor kısa mesafelerde kablo. Çok önemli bir fark göremiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Ama kabloylamı bağlıyim yoksa kablosuzmu?