S susamlısucuk Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 21 13 Eylül 2022 #1 Bir bilgisayar aldım ve içinden garip şeyler çıktı. Bunları nasıl yapacağım ve ekran kartını nasıl montajlayacağıma dair bir video var mı? Dosya Ekleri 16630807811004644200615387426715.jpg 220,1 KB · Görüntüleme: 102
Bir bilgisayar aldım ve içinden garip şeyler çıktı. Bunları nasıl yapacağım ve ekran kartını nasıl montajlayacağıma dair bir video var mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #2 susamlısucuk dedi: Bir bilgisayar aldım ve içinden garip şeyler çıktı. Bunları nasıl yapacağım ve ekran kartını nasıl montajlayacağıma dair bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Oradaki PSU'daki kablolari sormuyorsan yani paketli olani soruyorsan onlar SATA kablosu. Bir ucunu anakarta diger ucunu SSD\HDDye takacaksin. Varsa CD-ROM'a da takarsin.
susamlısucuk dedi: Bir bilgisayar aldım ve içinden garip şeyler çıktı. Bunları nasıl yapacağım ve ekran kartını nasıl montajlayacağıma dair bir video var mı? Genişletmek için tıkla... Oradaki PSU'daki kablolari sormuyorsan yani paketli olani soruyorsan onlar SATA kablosu. Bir ucunu anakarta diger ucunu SSD\HDDye takacaksin. Varsa CD-ROM'a da takarsin.
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #3 Umut Nas dedi: Bir ucunu anakarta diger ucunu SSD\HDDye takacaksin. Varsa CD-ROM'a da takarsin. Genişletmek için tıkla... Ayrıca SSD’yi eğer varsa anakarttaki SATA3 girişine takmayı unutma yoksa vadettiği okuma yazma hızını göremez.
Umut Nas dedi: Bir ucunu anakarta diger ucunu SSD\HDDye takacaksin. Varsa CD-ROM'a da takarsin. Genişletmek için tıkla... Ayrıca SSD’yi eğer varsa anakarttaki SATA3 girişine takmayı unutma yoksa vadettiği okuma yazma hızını göremez.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #4 Deutschtay dedi: Ayrıca SSD'yi eğer varsa anakarttaki SATA3 girişine takmayı unutma yoksa vadettiği değerleri göremez. Genişletmek için tıkla... Kablolara bakinca guncel bir sistem gibi. O yuzden hepsi SATA3 olabilir
Deutschtay dedi: Ayrıca SSD'yi eğer varsa anakarttaki SATA3 girişine takmayı unutma yoksa vadettiği değerleri göremez. Genişletmek için tıkla... Kablolara bakinca guncel bir sistem gibi. O yuzden hepsi SATA3 olabilir
S susamlısucuk Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 21 13 Eylül 2022 #5 Peki şu büyük en sağdaki kablolar nereye takılacak? Bir tanesi güç kaynağı onu biliyorum ama öbürleri nereye takılacak?
Peki şu büyük en sağdaki kablolar nereye takılacak? Bir tanesi güç kaynağı onu biliyorum ama öbürleri nereye takılacak?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.612 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #6 susamlısucuk dedi: Peki şu büyük en sağdaki kablolar nereye takılacak? Bir tanesi güç kaynağı onu biliyorum ama öbürleri nereye takılacak? Genişletmek için tıkla... Orada SATA kablosu var. Yine HDD ya da SSD'ye takmak icin. Siz hangisini sordunuz?
susamlısucuk dedi: Peki şu büyük en sağdaki kablolar nereye takılacak? Bir tanesi güç kaynağı onu biliyorum ama öbürleri nereye takılacak? Genişletmek için tıkla... Orada SATA kablosu var. Yine HDD ya da SSD'ye takmak icin. Siz hangisini sordunuz?
S susamlısucuk Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 21 13 Eylül 2022 #7 Umut Nas dedi: Orada SATA kablosu var. Yine HDD ya da SSD'ye takmak icin. Siz hangisini sordunuz? Genişletmek için tıkla... Bu görseldeki hepsini soruyorum. 2. Güç kaynağının girişi sadece onu biliyorum. Bi tekrardan yazarsanız 1. Olan şu işe yarar gibisinden sevinirim Dosya Ekleri 20220913_184418.jpg 68,1 KB · Görüntüleme: 53
Umut Nas dedi: Orada SATA kablosu var. Yine HDD ya da SSD'ye takmak icin. Siz hangisini sordunuz? Genişletmek için tıkla... Bu görseldeki hepsini soruyorum. 2. Güç kaynağının girişi sadece onu biliyorum. Bi tekrardan yazarsanız 1. Olan şu işe yarar gibisinden sevinirim
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #8 Umut Nas dedi: Orada SATA kablosu var. Yine HDD ya da SSD'ye takmak icin. Siz hangisini sordunuz? Genişletmek için tıkla... Molex ve sata güç kablosu var Molex’i soruyor muhtemelen nereye diye. Molex’i kullanmasa da olur. Yeri yok yeni nesil kasada pek.
Umut Nas dedi: Orada SATA kablosu var. Yine HDD ya da SSD'ye takmak icin. Siz hangisini sordunuz? Genişletmek için tıkla... Molex ve sata güç kablosu var Molex’i soruyor muhtemelen nereye diye. Molex’i kullanmasa da olur. Yeri yok yeni nesil kasada pek.
S susamlısucuk Decapat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 21 13 Eylül 2022 #9 Deutschtay dedi: Molex ve sata güç kablosu var Molex’i soruyor muhtemelen nereye diye. Molex’i kullanmasa da olur. Yeri yok yeni nesil kasada pek. Genişletmek için tıkla... Molex bu fotoğrafdaki mi? Dosya Ekleri 20220913_184819.jpg 114,7 KB · Görüntüleme: 49
Deutschtay dedi: Molex ve sata güç kablosu var Molex’i soruyor muhtemelen nereye diye. Molex’i kullanmasa da olur. Yeri yok yeni nesil kasada pek. Genişletmek için tıkla... Molex bu fotoğrafdaki mi?
Deutschtay Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 1.212 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2022 #10 susamlısucuk dedi: Molex bu fotoğrafdaki mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama aynı kabloda 4 pin güç girişi de mevcut. Molex, 4 tane egzoz gibi daire yan yana çıkışı olan kablodur.
susamlısucuk dedi: Molex bu fotoğrafdaki mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama aynı kabloda 4 pin güç girişi de mevcut. Molex, 4 tane egzoz gibi daire yan yana çıkışı olan kablodur.