mehmetthevaccine Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #1 Öncelikle merhaba eski bir S4 miniye sahibim telefonumun ekranı kırık ve bu yüzden içindeki verileri alamıyorum rica etsem resimdeki kablonun ismini biliyorsanız yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri 20210122_194746[1].jpg 76,8 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2021
Öncelikle merhaba eski bir S4 miniye sahibim telefonumun ekranı kırık ve bu yüzden içindeki verileri alamıyorum rica etsem resimdeki kablonun ismini biliyorsanız yardımcı olur musunuz?
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ocak 2021 #2 O kabloyla ekran bağlantısı yapılıyor. Artı 0 Eksi
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 22 Ocak 2021 #3 Ya ekran bağlantı kablosu ya da kulaklık konnektörü için esnek kablo yanlış bilmiyorsam. Artı 0 Eksi
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ocak 2021 #4 Tek7HackDedi dedi: Ya ekran bağlantı kablosu ya da kulaklık konnektörü için esnek kablo yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık konnektörü devreye lehimli diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Ya ekran bağlantı kablosu ya da kulaklık konnektörü için esnek kablo yanlış bilmiyorsam. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklık konnektörü devreye lehimli diye biliyorum.
KS KS mehmetthevaccine Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2021 #5 Efe Genç dedi: O kabloyla ekran bağlantısı yapılıyor. Genişletmek için tıkla... yani adı ekran bağlantı kablosu olarak mı geçiyor Artı 0 Eksi
Efe Genç dedi: O kabloyla ekran bağlantısı yapılıyor. Genişletmek için tıkla... yani adı ekran bağlantı kablosu olarak mı geçiyor
Efe Genç Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 684 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ocak 2021 #6 mehmetthevaccine dedi: Yani adı ekran bağlantı kablosu olarak mı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazdan cihaza değişiyor mesela bir telefonda parmak izi Home tuşunda parmak izi sensörününde kablosunu içeriyor. Efe Genç dedi: Cihazdan cihaza değişiyor mesela bir telefonda parmak izi Home tuşunda parmak izi sensörününde kablosunu içeriyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınza Samsung Kies yüklerseniz belki verilerinizi alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
mehmetthevaccine dedi: Yani adı ekran bağlantı kablosu olarak mı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Cihazdan cihaza değişiyor mesela bir telefonda parmak izi Home tuşunda parmak izi sensörününde kablosunu içeriyor. Efe Genç dedi: Cihazdan cihaza değişiyor mesela bir telefonda parmak izi Home tuşunda parmak izi sensörününde kablosunu içeriyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınza Samsung Kies yüklerseniz belki verilerinizi alabilirsiniz.