Çözüldü Görseldeki kadın nasıl mor yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

summrsxo

Hectopat
Bu resimde kadını mor yapmak istiyorum. Hangi uygulamayı kullanabilirim ya da yardımcı olacak varsa benim için yapabilir mi?
Kendi internet sitem için istiyorum.

Dosya Ekleri

• Sp8xOjh.png
    Sp8xOjh.png
    137,1 KB · Görüntüleme: 197
Çözüm
Selamlar, en basitinden Canva gibi bir uygulama ile yapabilirsiniz. Fotoğrafı yeni bir projeye atın, fotoğrafa tıkladıktan sonra düzenle diyin ve en üstten ayarla kısmına gelin. Orada bir iki sağ sol kaydırararak bulursunuz. Şu tarz bahsediyorsanız tabii.
Adsız tasarım (1).png
Selamlar, en basitinden Canva gibi bir uygulama ile yapabilirsiniz. Fotoğrafı yeni bir projeye atın, fotoğrafa tıkladıktan sonra düzenle diyin ve en üstten ayarla kısmına gelin. Orada bir iki sağ sol kaydırararak bulursunuz. Şu tarz bahsediyorsanız tabii.
Adsız tasarım (1).png

Çözüm
Selamlar, en basitinden canva gibi bir uygulama ile yapabilirsiniz. Fotoğrafı yeni bir projeye atın, fotoğrafa tıkladıktan sonra düzenle deyin ve en üstten ayarla kısmına gelin. Orada bir iki sağ sol kaydırararak bulursunuz. Şu tarz bahsediyorsanız tabii. Eki Görüntüle 2339423

Çok teşekkür ediyorum tam istediğim gibi olmuş.

Selamlar, en basitinden Canva gibi bir uygulama ile yapabilirsiniz. Fotoğrafı yeni bir projeye atın, fotoğrafa tıkladıktan sonra düzenle diyin ve en üstten ayarla kısmına gelin. Orada bir iki sağ sol kaydırararak bulursunuz. Şu tarz b
Screenshot_2.png
ahsediyorsanız tabii. Eki Görüntüle 2339423

Çok teşekkür ediyorum tam istediğim gibi olmuş.
Bu arada ilginç bir tema seçimi olmuş sadece yazılar kontrast olarak çok düşük kalmış, okuması oldukça güç. Biraz daha rengini açmanı tavsiye ederim, kolay gelsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı