Z Zımbo Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Bunu çeksem ne olur? Neyle ilgili bu kağıt parçası? Dosya Ekleri IMG_20230830_215721.jpg 85,8 KB · Görüntüleme: 116
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 30 Ağustos 2023 #2 Zımbo dedi: Bunu çeksem ne olur? Neyle ilgili bu kağıt parçası? Genişletmek için tıkla... Kağıt parçası değil jelatin, jelatini sökün hem rizi rahatlatır hem de tozlandığında oluşan katman görüntüsü kaybolur.
Zımbo dedi: Bunu çeksem ne olur? Neyle ilgili bu kağıt parçası? Genişletmek için tıkla... Kağıt parçası değil jelatin, jelatini sökün hem rizi rahatlatır hem de tozlandığında oluşan katman görüntüsü kaybolur.
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 30 Ağustos 2023 #3 Kağıt parçası mı?
Z Zımbo Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 ahmetqaz dedi: Kağıt parçası mı? Genişletmek için tıkla... Tam ne diyeceğimi bulamadım hocam o yüzden öyle dedim.
ahmetqaz dedi: Kağıt parçası mı? Genişletmek için tıkla... Tam ne diyeceğimi bulamadım hocam o yüzden öyle dedim.
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 30 Ağustos 2023 #5 ahmetqaz dedi: Kağıt parçası mı? Genişletmek için tıkla... Hocam neden üzgün ifadesi bıraktınız anlamadım. Zımbo dedi: Tam ne diyeceğimi bulamadım hocam o yüzden öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam.
ahmetqaz dedi: Kağıt parçası mı? Genişletmek için tıkla... Hocam neden üzgün ifadesi bıraktınız anlamadım. Zımbo dedi: Tam ne diyeceğimi bulamadım hocam o yüzden öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Tamam.
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 30 Ağustos 2023 #6 Zımbo dedi: Tam ne diyeceğimi bulamadım hocam o yüzden öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Jelatin deniyor. Çek kopar çok fena rahatlatır. Vidalardan dolayı çekmesi zor olabiliyor korkma çek.
Zımbo dedi: Tam ne diyeceğimi bulamadım hocam o yüzden öyle dedim. Genişletmek için tıkla... Jelatin deniyor. Çek kopar çok fena rahatlatır. Vidalardan dolayı çekmesi zor olabiliyor korkma çek.
Z Zımbo Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #7 Şu siyah olan bahsettiğim şey çekincede gelmiyor öyle hemen.
NoxeGod Hectopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 1.265 Çözümler 4 30 Ağustos 2023 #8 Zımbo dedi: Şu siyah olan bahsettiğim şey çekincede gelmiyor öyle hemen. Genişletmek için tıkla... Neyi çektiğinize dair fotoğraf atar mısınız? ahmetqaz dedi: Hocam neden üzgün ifadesi bıraktınız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Boş verin, yanlış anlamayın yeter.
Zımbo dedi: Şu siyah olan bahsettiğim şey çekincede gelmiyor öyle hemen. Genişletmek için tıkla... Neyi çektiğinize dair fotoğraf atar mısınız? ahmetqaz dedi: Hocam neden üzgün ifadesi bıraktınız anlamadım. Genişletmek için tıkla... Boş verin, yanlış anlamayın yeter.
ahmetqaz Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Sarıyer 30 Ağustos 2023 #9 Hocam bu şey mi?
Z Zımbo Decapat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #10 ahmetqaz dedi: Hocam bu şey mi? Eki Görüntüle 1924453 Genişletmek için tıkla... Aynen hocam.