Lunchx Centipat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2022 #11 339684 dedi: fractal design Torrent white kasa bu yanına ASUS TUF logoları yapıştırılmış Genişletmek için tıkla... XPLSG dedi: Lanet olsun böyle kasaya bir saattir araştırıyorum bu hocam. Fractal Design Torrent Gray E-ATX Temperli Cam Pencereli Yüksek Hava Akışı Orta Kule Bilgisayar Kılıfı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Fractal Design Torrent Gray E-ATX Temperli Cam Pencereli Yüksek Hava Akışı Orta Kule Bilgisayar Kılıfı : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... kino dedi: @339684 ben de tam görselini arıyordum bu kasa evet. Eki Görüntüle 1485063 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hepinize.
339684 dedi: fractal design Torrent white kasa bu yanına ASUS TUF logoları yapıştırılmış Genişletmek için tıkla... XPLSG dedi: Lanet olsun böyle kasaya bir saattir araştırıyorum bu hocam. Fractal Design Torrent Gray E-ATX Temperli Cam Pencereli Yüksek Hava Akışı Orta Kule Bilgisayar Kılıfı : Amazon.com.tr: Bilgisayar Fractal Design Torrent Gray E-ATX Temperli Cam Pencereli Yüksek Hava Akışı Orta Kule Bilgisayar Kılıfı : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... kino dedi: @339684 ben de tam görselini arıyordum bu kasa evet. Eki Görüntüle 1485063 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için hepinize.