Çözüldü Görseldeki kasanın hava akışı iyi mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Kasam sanırım mesh olanlardan önde üç adet arkada 2 adet egzoz fan bulunuyor. Sorun şu ki kasamın camını açtığımda ekran kartım maksimum 75-74 derecelere geliyor, camı kapatıyorum 82 derecelere kadar zorluyor.
Kasamın hava akışı kötüyse nasıl düzeltebilirim?

Kasam görselin tıpatıp aynısı sadece kırmızı ile işaretlediğim yerde boşta duran küçük fanı taktım ve alev gibi hava atıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250623_225220.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 27
Fanların önü kapalıysa hava akışını keser haliyle. Mesh olan kasaların ön panelleri delikli olur hava geçirmesi için.

Hava akışını büyük ölçüde kesiyor. Eğer çıkartılabiliyorsa ön panel camını çıkartıp deneyebilirsiniz.
Bir deneyeyim hocam.

Bir deneyeyim hocam.
Bu arada hocam eklemek isterim furmark gibi yüke sokan testlerde camın orta kısmı fazla ısınıyor.

Hava akışını büyük ölçüde kesiyor. Eğer çıkartılabiliyorsa ön panel camını çıkartıp deneyebilirsiniz.
Şaşırtıcı şekilde fanlar %60 ile 76 derece gerçekten bu kadar fark ettiğini bilmiyordum.Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…