K kkyera Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #1 Merhaba bu kimya sorularını inceleyip hangi soru hangi konuyla alakalı olduğunu söyleyebilir misiniz?
Merhaba bu kimya sorularını inceleyip hangi soru hangi konuyla alakalı olduğunu söyleyebilir misiniz?
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #2 TYT soruları sanırım.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Ocak 2025 #3 Karışımlar ile tepkimeler ama karışık dizilmiş düzenli bir sırası yok sanırım.
muhammedalnaes Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #4 Eymen Toraman dedi: Merhaba bu kimya sorularını inceleyip hangi soru hangi konuyla alakalı olduğunu söyleyebilir misiniz? Eki Görüntüle 2388869 Genişletmek için tıkla... Görseldeki sorular 10.sınıf kimyanın ilk konularıdır yani 10.sınıf 1.ünite.
Eymen Toraman dedi: Merhaba bu kimya sorularını inceleyip hangi soru hangi konuyla alakalı olduğunu söyleyebilir misiniz? Eki Görüntüle 2388869 Genişletmek için tıkla... Görseldeki sorular 10.sınıf kimyanın ilk konularıdır yani 10.sınıf 1.ünite.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #5 Şu XXler ne ben onu çözemedim.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 4 Ocak 2025 #6 Curre dedi: Şu XXler ne ben onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Soruları bir yerden kaçırmış kimyasalların adını silip xxxx yazmış.
Curre dedi: Şu XXler ne ben onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Soruları bir yerden kaçırmış kimyasalların adını silip xxxx yazmış.
muhammedalnaes Centipat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #7 Curre dedi: Şu xxler ne ben onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu görselde soru kalıpları verilmiştir bu nedenle öğretmenin seçimi olan kimyasal denklemlerin yazılacağı yerlere XX yazılmıştır.
Curre dedi: Şu xxler ne ben onu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Bu görselde soru kalıpları verilmiştir bu nedenle öğretmenin seçimi olan kimyasal denklemlerin yazılacağı yerlere XX yazılmıştır.
K kkyera Hectopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #8 muhammedalnaes dedi: Bu görselde soru kalıpları verilmiştir bu nedenle öğretmenin seçimi olan kimyasal denklemlerin yazılacağı yerlere XX yazılmıştır. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle hocamız bu şekilde gönderdi bende hangi konularla alakalı merak ettim.
muhammedalnaes dedi: Bu görselde soru kalıpları verilmiştir bu nedenle öğretmenin seçimi olan kimyasal denklemlerin yazılacağı yerlere XX yazılmıştır. Genişletmek için tıkla... Aynen böyle hocamız bu şekilde gönderdi bende hangi konularla alakalı merak ettim.