Merhaba, klavye alacağım birinden. Markasına ASUS diyor, yeşil Switch. Fotoğrafını koyuyorum, modelini bilen var mı acaba?
Eki Görüntüle 2133820
![]()
Dragos Darkside DM700-K USB Kablolu Full RGB Makro Gaming Bilek Destekli Blue Switch Siyah Q Mekanik Klavye Fiyatı ve Özellikleri
Dragos Darkside DM700 K USB Kablolu Full RGB Makro Gaming Bilek Destekli Blue Switch Siyah Q Mekanik Klavye özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Asussa eğer mutlaka altında yazması lazım yazmıyorsa sıkıntılıdır.
Ne alaka?![]()
Dragos Darkside DM700-K USB Kablolu Full RGB Makro Gaming Bilek Destekli Blue Switch Siyah Q Mekanik Klavye Fiyatı ve Özellikleri
Dragos Darkside DM700 K USB Kablolu Full RGB Makro Gaming Bilek Destekli Blue Switch Siyah Q Mekanik Klavye özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Ses tekerleği attığım klavyede yok.
Sadece ASUS yazıyormuş arkasında arka tarafının fotoğrafını istedim atmasını bekliyorum.
Nasıl ne alaka? Sağ üstteki N C S fontları bile aynı attıgı klavye ile.Ne alaka?
Hocam markası Dragos, modeli farklı olabilir.
Nasıl ne alaka? Sağ üstteki n C s fontları bile aynı attığı klavye ile.
Asus kesin yazıyorsa habby asus'da olabilir.Ses tekerleği attığım klavyede yok.
Sadece ASUS yazıyormuş arkasında arka tarafının fotoğrafını istedim atmasını bekliyorum.
batknight- BK668
Eki Görüntüle 2133846
Optical Gaming Keyboard-Batknight
Batknight was founded in 2004 with a focus on gaming accessories,the products mainly included : keyboard, mouse ,headphone and etc, own brand Batknight was launched in 2010.www.batknight-tech.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.