Görseldeki kule tipi soğutucu ters mi takılmış?

Belki fan yönü yanlıştır fan bloğa doğru üflemeli egzoz fana dogru giden sıcaklık oradan kasa dışına atılmalı.

Elimi fanın sağ tarafına attığımda hava üflemiyordu sanırım doğru yere üflüyor.

Thermalright asssasin X 120 refined SE.

Macunu dün sıcaklıklar yüksek diye değiştirmiştim yanlış sürdüğümü düşündüğümden sistem yeni.

Kanka soğutucu çok kaliteli bir model değil bundandır diye düşünüyorum. İsterseniz mükemmel bir hava soğutucu önerebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı işlemciyi FSP 120MM 4 bakır bloklu soğutucuyla kullanıyorum yükte 67-68 derece geziyor bence çok normal değil, kasanın hava akışı nasıl? Soğutucunun rpm'ini vs kontrol edebiliceğiniz bi yer var mı bir de termal macunu bi yerden bakarak doğru şekilde uyguladınız mı?

Thermalright asssasin X 120 refined SE.

Macunu dün sıcaklıklar yüksek diye değiştirmiştim yanlış sürdüğümü düşündüğümden sistem yeni.

Hocam seninki bakır blok değil ki?

Son düzenleyen: Moderatör:

RPM nereden kontrol edeceğimi bilmiyorum hava akışı gayet normal ön taraftan 3 fan şeklinde havayı alıyor işlemci havayı da egzozdan atıyor macun konusuna gelirsek üstüne yayarak sürdüm ve kapattım.

AM5 işlemcim olduğu için biraz tereddütlenmiştim kenardaki kare bölgelere sürmemiştim.

Hocam seninki bakır blok değilki.

Eğer işlemcide overclock vs uygulanmadıysa stok hali için yine yeterli olması gerektiğini düşünüyorum, YT'den termal macun sürme videolarına bak bir hata yapmış mısın diye. Hava akışından kastım kasanın etrafı kapalı mı yoksa açık bir yerde mi? Soğutma konusunda daha bilgili arkadaşlar belki farklı bir şey bulurlar. Bir de hangi macunu kullandığını belirt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…