dike027 Decapat Katılım 27 Mayıs 2022 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Ben bu laptop satacağım fakat kaç paraya satacağım bilmiyorum. Konu başlığı olarak yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim. İlk kez açıyorum.
Merhaba. Ben bu laptop satacağım fakat kaç paraya satacağım bilmiyorum. Konu başlığı olarak yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim. İlk kez açıyorum.
SaygıSevgiAnlayış Centipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #2 Laptop olduğu için kozmetik ve batarya durumu önemli etkenlerden bu değişkenleride eklersen daha net yanıtlar gelebilir
Laptop olduğu için kozmetik ve batarya durumu önemli etkenlerden bu değişkenleride eklersen daha net yanıtlar gelebilir
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 28 Mayıs 2024 #3 dike027 dedi: Merhaba. Ben bu laptop satacağım fakat kaç paraya satacağım bilmiyorum. Konu başlığı olarak yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim. İlk kez açıyorum. Eki Görüntüle 2206907 Genişletmek için tıkla... Laptopun marka model kozmetik durumunu da eklemen lazımki tutarlı bilgiler verebilelim.
dike027 dedi: Merhaba. Ben bu laptop satacağım fakat kaç paraya satacağım bilmiyorum. Konu başlığı olarak yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim. İlk kez açıyorum. Eki Görüntüle 2206907 Genişletmek için tıkla... Laptopun marka model kozmetik durumunu da eklemen lazımki tutarlı bilgiler verebilelim.
D Darkus_3838 Zeptopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 27 28 Mayıs 2024 #4 dike027 dedi: Merhaba. Ben bu laptop satacağım fakat kaç paraya satacağım bilmiyorum. Konu başlığı olarak yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim. İlk kez açıyorum. Eki Görüntüle 2206907 Genişletmek için tıkla... 11-12K. Bir sorunu yok ise.
dike027 dedi: Merhaba. Ben bu laptop satacağım fakat kaç paraya satacağım bilmiyorum. Konu başlığı olarak yanlış açtıysam şimdiden özür dilerim. İlk kez açıyorum. Eki Görüntüle 2206907 Genişletmek için tıkla... 11-12K. Bir sorunu yok ise.