Arkadaşlar, eski bir laptopum var, resimdeki donanımda. Buna Wi-Fi kartı değişimi yapılabilir mi? Resimde vidalı olduğu görünüyor, değişime müsait galiba. Ve 2.5 GHz şu anki özellikte olan ve eve net bağlattım, Wi-Fi 6 özellikli. Değişim yapsam donanım destekler mi, sorun olur mu? Ve kendim değişim yapabilir miyim? Eğer uygun ise marka model önerisi rica edeceğim. Teşekkürler.
Değiştirmesi kolay, belki anakartın sitesinde bilgi bulabilirsiniz, sana tavsiyem alacağın kartı yabancı forumlarda araştırman, benim eski laptop hiç çekmiyordu çok kötüydü, sonra yeni laptop almıştım, Intel 7265 kartı vardı memnundum.
Yanlış bilmiyorsam kablosuz bağlantı yapmayı sağlayan parça, fotoğrafın orta-üst kısmındaki sarı bantlı modül olmalı. Bu modülü yükseltebileceğinizi düşünüyorum ancak yine de diğer forum üyelerinin fikrini de alın.
Değiştirmesi kolay, belki anakartın sitesinde bilgi bulabilirsiniz, sana tavsiyem alacağın kartı yabancı forumlarda araştırman, benim eski laptop hiç çekmiyordu çok kötüydü, sonra yeni laptop almıştım, Intel 7265 kartı vardı memnundum.
Baktım ama hiçbir şey anlamadım, aslında çekme vs sorunum yok lakin Wi-Fi 6 da daha iyi hız alınıyor daha yeni nesil neticede, montajı mümkünmüş ama işte destekler mi onu öğrenmek lazım.
Yanlış bilmiyorsam kablosuz bağlantı yapmayı sağlayan parça, fotoğrafın orta-üst kısmındaki sarı bantlı modül olmalı. Bu modülü yükseltebileceğinizi düşünüyorum ancak yine de diğer forum üyelerinin fikrini de alın.