Görseldeki lazerin mesafe kaç metre?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
Ben en son 800metre diye hatırlıyorum fakat tam öğrenmek istiyorum, kırmızı lazer diye arattığınız zaman daha detaylı görebilirsiniz fakat ben kaç metre gittiğini bilmiyorum.

1686869567138.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben en son 800metre diye hatırlıyorum fakat tam öğrenmek istiyorum, kırmızı lazer diye arattığınız zaman daha detaylı görebilirsiniz fakat ben kaç metre gittiğini bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1822889
Trendyol’da bir satıcı 800 metre olduğunu söylemiş.

Eki Görüntüle 1822889

Aynısından bende var dağa taşa bayağı uzağa gidiyor.

Eki Görüntüle 1822889
Bunlardan almayın hocam, kalem gibi olanları hem daha iyi hemde fiyat farkı o kadar yok, bunlar çok uzağa gitmez

Tam olarak aynısından bende var. Küçükken baya birkaç sokak uzaktaki bir arkadaş bunu camdan tutarak haberleşiyorduk. Mors alfabesi ile değil de kendi uydurduğumuz şeylerle. Aşağı inelim, oynayalım falan diye. Mesafeyi bilmiyorum ama baya uzun.

Eki Görüntüle 1822889
Hocam 30 metre kadar gidiyor o kesin, devamını bilemem. Şehir ışıklarından uzak düzlük biryerde denerseniz gidebilir.

Ne için soruyorsunuz merak ettim.
Hocam meraktan ya ben böyle ipe sapa gelmez ürünleri almayı ve kullanmayı seviyorum, Alıcam bir kaç gün oynayıp kenara bir yere koyarım muhtemelen.

Bunlardan almayın hocam, kalem gibi olanları hem daha iyi hemde fiyat farkı o kadar yok, bunlar çok uzağa gitmez
Kalın olanlar daha iyi araştırdım, Kalem gibi olanın ucuz olmasının sebebi.

1 - Plastik
2 - Pilli
3 - 1 KM gide biliyor.

Kalın olanlarda

1 - Metal
2 - Pilli fakat standart kalem pillerinden değil.
3 - 2 KM gide biliyor.

Hocam 30 metre kadar gidiyor o kesin, devamını bilemem. Şehir ışıklarından uzak düzlük biryerde denerseniz gidebilir.
Hocam uzak bir yere gidiyor fakat sanırım insan gözü görmüyor, Tutulan yerde bir arkadaşımız olsa daha iyi bilgi edine biliriz.

Dosya Ekleri

• 1687197230438.png
    1687197230438.png
    170,3 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Hocam meraktan ya ben böyle ipe sapa gelmez ürünleri almayı ve kullanmayı seviyorum, Alıcam bir kaç gün oynayıp kenara bir yere koyarım muhtemelen.

Kalın olanlar daha iyi araştırdım, Kalem gibi olanın ucuz olmasının sebebi.

1 - Plastik
2 - Pilli
3 - 1 KM gide biliyor.

Kalın olanlarda

1 - Metal
2 - Pilli fakat standart kalem pillerinden değil.
3 - 2 KM gide biliyor.

Hocam uzak bir yere gidiyor fakat sanırım insan gözü görmüyor, Tutulan yerde bir arkadaşımız olsa daha iyi bilgi edine biliriz.
Hocam daha profesyonelleri var bı ara Amerika orduya dagitmisti sonra ordudan toplatip piyasaya sürmüştü askeri lazer onlardan almanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı