Görseldeki Linux masaüstü nasıl yapılır?

Yüksek Sadakat

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Hocam bu masaüstünü nasıl yapabilirim?

Kardeşim şimdi bazı oyunlarda gerçekten sıkıntı var. Ama onun dışında birçok oyun çok güzel oynanıyor GNU/Linux'ta.

Direkt GNU/Linux'a geçmeni öneririm. Sana teşvik edici bir Debian tabanlı örnek dağıtım atayım;
Eki Görüntüle 1084876

Her masaüstü ortamına yapamazsın onu. Ayar yapmak masaüstüne göre değişir ve de bu resme bakarak hangi DE olduğunu çıkartmak zor. Kullandığın masaüstü için YouTube'da temalar olur onları indirir uygularsın sonra kendi zevklerinle düzenler ortaya güzel bir şey çıkartırsın.

Bunun gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende böyle yapmıştım:

1737843129925.png

Her masaüstü ortamına yapamazsın onu. Ayar yapmak masaüstüne göre değişir ve de bu resme bakarak hangi de olduğunu çıkartmak zor. Kullandığın masaüstü için YouTube'da temalar olur onları indirir uygularsın sonra kendi zevklerinle düzenler ortaya güzel bir şey çıkartırsın.

Bunun gibi:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bende böyle yapmıştım:

Eki Görüntüle 2407362

Hocam yapmıştım da bazı ikonlar buga girmişti temizlemekte çok zorlandım terminalle çözdüm en iyisi default GNOME'da takılmak :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı