Görseldeki masa kırılır mı?

Raxys

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni masa aldım. 2 monitör, 1 kasa aldım, ancak bir tık paranoyakım, emin olamıyorum. Evden dışarı çıkasım gelmiyor masam kırılacak diye. Bilemedim, sorayım dedim: fotoğrafta gösterdiğim yer sizce kırılır mı?

web.whatsapp.png

Elinizle biraz baskı uygularsanız anlarsınız zaten kırılıp kırılmayacağını ama kırılmaz gibi duruyor.

Yok be hocam hiçbir şey olmaz. Olacak olsaydı bile sanki ışık hızında gidip her şeyi yakalayacaksınız 😄 hiçbir şey olmaz sağlam duruyor.

Elinizle biraz baskı uygularsanız anlarsınız zaten kırılıp kırılmayacağını ama kırılmaz gibi duruyor.

Hocam dediğinizi yapayım dedim pek belli olmuyor, masanın videoda gösterdiğim gibi tarafı iniyor kalkıyor anlayamıyorum.

Yok be hocam hiçbir şey olmaz. Olacak olsaydı bile sanki ışık hızında gidip her şeyi yakalayacaksınız 😄 hiçbir şey olmaz sağlam duruyor.

Hocam doğru diyorsunuzda kasayı bari kurtaralım olacak olursa böyle.

Hocam dediğinizi yapayım dedim pek belli olmuyor, masanın videoda gösterdiğim gibi tarafı iniyor kalkıyor anlayamıyorum.

Sağlam duruyor sıkıntı olmaz ille de içini rahatlatmak istiyorsan masanın altında dik bir sopa veya farklı bir şey koyabilirsin.

Arkadaşlar, yeni masa aldım. 2 monitör, 1 kasa aldım, ancak bir tık paranoyakım, emin olamıyorum. Evden dışarı çıkasım gelmiyor masam kırılacak diye. Bilemedim, sorayım dedim: fotoğrafta gösterdiğim yer sizce kırılır mı?

Eki Görüntüle 2537486
Bir şey olmaz, o kadarda sıkıntılı değil gibi.

Arkadaşlar, yeni masa aldım. 2 monitör, 1 kasa aldım, ancak bir tık paranoyakım, emin olamıyorum. Evden dışarı çıkasım gelmiyor masam kırılacak diye. Bilemedim, sorayım dedim: Fotoğrafta gösterdiğim yer sizce kırılır mı?

Eki Görüntüle 2537486

Alttan desteği yok masa tablasının dikine gelen taşıyıcı destek olması lazım bunu travers olarak adlandırıyoruz veya ön ve arkadan dikine destek olmalı mdf ve sunta belli zaman sonra çekme yapıp dayanıksız hale gelir bu da kırılmaya,çatlamya yol açar masayı yapan arkadaş minifix ile toplamayı biliyor ama tablaya taşıyıcı koymak aklına gelmemiş :)

Kırılsa ne olur kardeşim bu kadar paranoyak olmana gerek yok.

Kasa gider hocam, ondan sıkıntı ettim.

Alttan desteği yok masa tablasının dikine gelen taşıyıcı destek olması lazım bunu travers olarak adlandırıyoruz veya ön ve arkadan dikine destek olmalı mdf ve sunta belli zaman sonra çekme yapıp dayanıksız hale gelir bu da kırılmaya, çatlamya yol açar masayı yapan arkadaş minifix ile toplamayı biliyor ama tablaya taşıyıcı koymak aklına gelmemiş :)

Evet hocam bilmiyordum alırken görselde yoktu bu travers bilgisi ondan bir tık kazıklandım.

Bir şey olmaz, o kadar da sıkıntılı değil gibi.

İnşallah hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı