Sayısal Görseldeki matrix'in çözümü nedir?

Merhaba, gönderdiğiniz soru tarzı nerede öğretiliyor. Çözemedim ama ilgimi çekti. Lisede buna benzer bir yol ile yanlış hatırlamıyorsam Türev veya İntegral çözüyordum.

Bu konu lineer cebir, matrisler kuramı, lineer modeller ve çok değişkenli istatistik derslerinde ayrıntılı ve uygulamalı biçimde ele alınıyor.

Cevaplarda bir yanlış yok bu arada, garip.

Son işlemde hata var. R1 ile R2 yer değiştirirken yapılmış.
Yorumlara şöyle baktım da
Sadece kolonda değil hata R1 satırı tamamen yanlış
Bu sistemi teknoloji ile yapılması saçma geldi hele ki matematik okuyormuşsunuz.
Size tavsiyem kendiniz kağıt, kalem ile yapmanız. Şimdi çok biliyor falan diye düşünürsünüz önerim sadece.

Son düzenleme:
Estağfurullah, niye öyle düşüneyin.

Kağıt ve kalemle yaptım ancak ödev dijital, girmem gerekiyor.

Estağfurullah, niye öyle düşüneyin.

Kağıt ve kalemle yaptım ancak ödev dijital, girmem gerekiyor.

Anlayışın için teşekkür ederim. Çok söylemem övünüyor gibi olmayım, yüksek lisans ve lisans matematik bitirdim. Başka bir yardıma ihtiyaçınız olursa özelden ulaşabilirsiniz.

Anlayışın için teşekkür ederim. Çok söylemem övünüyor gibi olmayım, yüksek lisans ve lisans matematik bitirdim. Başka bir yardıma ihtiyaçınız olursa özelden ulaşabilirsiniz.
Sizin gibi insanları aramızda görmek çok hoş, umarım ben de lisans eğitmimi güzel bir şekilde bitirebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…