Mr.Sins Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Paralel evren 12 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar ben muhabbet kuşu için mineral taşı almaya gitmiştim. Bize bu turuncu taşı verdiler. Mineral taşı mı bu? Dosya Ekleri image.jpg 57,2 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar ben muhabbet kuşu için mineral taşı almaya gitmiştim. Bize bu turuncu taşı verdiler. Mineral taşı mı bu?
Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.684 Makaleler 2 Çözümler 12 12 Temmuz 2021 #2 Mr.Sins dedi: Arkadaşlar ben muhabbet kuşu için mineral taşı almaya gitmiştim. Bize bu turuncu taşı verdiler. Mineral taşı mı bu? Genişletmek için tıkla... Hayatımda hiç böyle bir mineral taşı görmedim değiştirme şansınız varsa değiştirin. Örnek mineral taşı fotoğrafı:mineral taşı - Google'da Ara
Mr.Sins dedi: Arkadaşlar ben muhabbet kuşu için mineral taşı almaya gitmiştim. Bize bu turuncu taşı verdiler. Mineral taşı mı bu? Genişletmek için tıkla... Hayatımda hiç böyle bir mineral taşı görmedim değiştirme şansınız varsa değiştirin. Örnek mineral taşı fotoğrafı:mineral taşı - Google'da Ara
Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 12 Temmuz 2021 #3 Mr.Sins dedi: Arkadaşlar ben muhabbet kuşu için mineral taşı almaya gitmiştim. Bize bu turuncu taşı verdiler. Mineral taşı mı bu? Genişletmek için tıkla... Mineral taşı böyle olmaz diye biliyorum, taştan çok sabuna benziyor. Değiştirin garantiye alın hocam
Mr.Sins dedi: Arkadaşlar ben muhabbet kuşu için mineral taşı almaya gitmiştim. Bize bu turuncu taşı verdiler. Mineral taşı mı bu? Genişletmek için tıkla... Mineral taşı böyle olmaz diye biliyorum, taştan çok sabuna benziyor. Değiştirin garantiye alın hocam
Mr.Sins Centipat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 464 Çözümler 1 Yer Paralel evren 12 Temmuz 2021 #4 Biraz araştırdım yalama taşı falan yazıyor Royal İlaç Mineral Blok Yalama Taşı 3kg Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Kumlar Killer Mineraller şu linkteki şeyle aynı gibi duruyor. Takayım mı? Harry Da Souza dedi: Hayatımda hiç böyle bir mineral taşı görmedim değiştirme şansınız varsa değiştirin. Örnek mineral taşı fotoğrafı:mineral taşı - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Değiştirme şansım yok. Son düzenleme: 12 Temmuz 2021
Biraz araştırdım yalama taşı falan yazıyor Royal İlaç Mineral Blok Yalama Taşı 3kg Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Kumlar Killer Mineraller şu linkteki şeyle aynı gibi duruyor. Takayım mı? Harry Da Souza dedi: Hayatımda hiç böyle bir mineral taşı görmedim değiştirme şansınız varsa değiştirin. Örnek mineral taşı fotoğrafı:mineral taşı - Google'da Ara Genişletmek için tıkla... Değiştirme şansım yok.
Nightwishw Decapat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 217 Çözümler 3 13 Temmuz 2021 #5 Mr.Sins dedi: Biraz araştırdım yalama taşı falan yazıyor Royal İlaç Mineral Blok Yalama Taşı 3kg Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Kumlar Killer Mineraller şu linkteki şeyle aynı gibi duruyor. Takayım mı? Değiştirme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, resimde sabunsum bir yüzey var. Bu normal gelmiyor bana bende muhabbet kuşu besliyorum böyle bir mineral taşı görmedim, daha çok gaga taşına benziyor: Bknz. alabilirseniz yenisini alın kuşunuza.
Mr.Sins dedi: Biraz araştırdım yalama taşı falan yazıyor Royal İlaç Mineral Blok Yalama Taşı 3kg Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Gaga Taşları, Kumlar Killer Mineraller şu linkteki şeyle aynı gibi duruyor. Takayım mı? Değiştirme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Hocam, resimde sabunsum bir yüzey var. Bu normal gelmiyor bana bende muhabbet kuşu besliyorum böyle bir mineral taşı görmedim, daha çok gaga taşına benziyor: Bknz. alabilirseniz yenisini alın kuşunuza.
Ü üyeadi321321 Hectopat Katılım 21 Aralık 2019 Mesajlar 507 13 Temmuz 2021 #6 Takma, kuşuna yazık olur.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #7 Arap sabunu satmışlar sana.