Black Swordsman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2020 Mesajlar 1.697 Makaleler 3 Çözümler 5 30 Nisan 2021 #11 Çok korkuyorsanız vurun öldürün, sıkıntı etmeye gerek yok. Evi de ilaçlayın, bir şey kalmaz.
Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #12 BlackShadow dedi: Uğur böceğinin farklı bir türüne benziyor şekli. Genişletmek için tıkla... Evet şekil bakımından baya benziyor ama rengi düşündürmedi değil.
BlackShadow dedi: Uğur böceğinin farklı bir türüne benziyor şekli. Genişletmek için tıkla... Evet şekil bakımından baya benziyor ama rengi düşündürmedi değil.
AkaiYoru Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 767 Çözümler 2 Yer Samanyolu Galaksisi/Güneş Sistemi/Dünya/Türkiye 30 Nisan 2021 #13 Hocam bu uğur böceği değil mi? Chilocorinae - Wikipedia en.wikipedia.org
Ahmet DEMİRCİ11 Decapat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 340 30 Nisan 2021 #14 qu7 dedi: Kene değil mi hocam bu Genişletmek için tıkla... Çok korkarım.Keneyse hemen atın.Yapışırsa çok uğraştırır sizi.Eğer keneyse ve yapıştıysa sakın kendiniz almayın kafası içeride kalır bir ton daha iş çıkar.Cidden keneler ölümcüldür.İsmini bile duyunca kaşınmaya başlıyorum.
qu7 dedi: Kene değil mi hocam bu Genişletmek için tıkla... Çok korkarım.Keneyse hemen atın.Yapışırsa çok uğraştırır sizi.Eğer keneyse ve yapıştıysa sakın kendiniz almayın kafası içeride kalır bir ton daha iş çıkar.Cidden keneler ölümcüldür.İsmini bile duyunca kaşınmaya başlıyorum.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 30 Nisan 2021 #15 Kene değil bu, zararsız bir böcek gibi duruyor.
Serdar ak Megapat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 671 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #16 AkaiYoru dedi: Hocam bu uğur böceği değil mi? Chilocorinae - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Evet benziyor, iyi bari. Gravax06 dedi: Kene değil bu, zararsız bir böcek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Saolun valla rahatladım.
AkaiYoru dedi: Hocam bu uğur böceği değil mi? Chilocorinae - Wikipedia en.wikipedia.org Genişletmek için tıkla... Evet benziyor, iyi bari. Gravax06 dedi: Kene değil bu, zararsız bir böcek gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Saolun valla rahatladım.
N Neymar Da Silva 11 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #17 Kene hocam çok belli.
Azyer-Çokişyapar Kilopat Katılım 10 Şubat 2016 Mesajlar 975 Çözümler 1 23 Mayıs 2021 #18 Bunlar genelde ilkbaharda çıkıyorlar. Etli ve büyükler. Ne iş yaptıklarını çözemedim. Bu dünyaya yemeye gelmişler sanırım.
Bunlar genelde ilkbaharda çıkıyorlar. Etli ve büyükler. Ne iş yaptıklarını çözemedim. Bu dünyaya yemeye gelmişler sanırım.
Akbal Decapat Katılım 5 Eylül 2023 Mesajlar 685 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2025 #19 Osuran böcek gibi