lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 17 Şubat 2023 #1 Merhaba, az önce monitörümde böyle bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir? Ekranın tam olarak sol üst köşesinde. yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum böyle bir şey yoktu.
Merhaba, az önce monitörümde böyle bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir? Ekranın tam olarak sol üst köşesinde. yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum böyle bir şey yoktu.
kuanbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.686 Makaleler 2 Çözümler 20 17 Şubat 2023 #2 Hocam orada piksel yok ki, leke veya toz.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Şubat 2023 #3 lengthok dedi: Merhaba, az önce monitörümde böyle bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir? Ekranın tam olarak sol üst köşesinde. Yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum böyle bir şey yoktu. Eki Görüntüle 1671979 Genişletmek için tıkla... Monitor markanız LG mi?
lengthok dedi: Merhaba, az önce monitörümde böyle bir nokta fark ettim. Bu ölü piksel midir? Ekranın tam olarak sol üst köşesinde. Yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum böyle bir şey yoktu. Eki Görüntüle 1671979 Genişletmek için tıkla... Monitor markanız LG mi?
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 17 Şubat 2023 #4 kuanbey dedi: Hocam orada piksel yok ki, leke veya toz. Genişletmek için tıkla... Siliyorum kaybolmuyor. Anlamadım ben de. EfeOzcann dedi: Monitor markanız LG mi? Genişletmek için tıkla... Lenovo G24-20
kuanbey dedi: Hocam orada piksel yok ki, leke veya toz. Genişletmek için tıkla... Siliyorum kaybolmuyor. Anlamadım ben de. EfeOzcann dedi: Monitor markanız LG mi? Genişletmek için tıkla... Lenovo G24-20
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 17 Şubat 2023 #5 Ölü piksel testi ile aynı yerin fotoğrafını çekin. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com
Ölü piksel testi ile aynı yerin fotoğrafını çekin. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 17 Şubat 2023 #6 lengthok dedi: Siliyorum kaybolmuyor. Anlamadım ben de. Lenovo G24-20 Genişletmek için tıkla... Panelde olmadığı için ölü piksel diyemeyiz. Çizik gibi bir şey.
lengthok dedi: Siliyorum kaybolmuyor. Anlamadım ben de. Lenovo G24-20 Genişletmek için tıkla... Panelde olmadığı için ölü piksel diyemeyiz. Çizik gibi bir şey.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 17 Şubat 2023 #7 fatsaordu dedi: Ölü piksel testi ile aynı yerin fotoğrafını çekin. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Genişletmek için tıkla... Yaptım bunu. Noktanın olduğu yerde piksel olmaması lazım ne olduğunu çözemedim.
fatsaordu dedi: Ölü piksel testi ile aynı yerin fotoğrafını çekin. Ölü Piksel Test Sayfası Ekrana sahip cihazlarınızda, hızlı ve kolay bir şekilde ölü piksel ve bulutlanma testi yapabilirsiniz. Android, IOS iPhone, Desktop www.pikseltesti.com Genişletmek için tıkla... Yaptım bunu. Noktanın olduğu yerde piksel olmaması lazım ne olduğunu çözemedim.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 17 Şubat 2023 #8 Yok ölü piksel değil benim monitörümde de var hatta televizyonumda da var.
F fatsaordu Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Yer Tekirdağ 17 Şubat 2023 #9 lengthok dedi: Lenovo G24-20 Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım, ben de aynı monitörü kullanıyorum. O beyaz nokta bende de var ve orası panel değil çerçeve.
lengthok dedi: Lenovo G24-20 Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım, ben de aynı monitörü kullanıyorum. O beyaz nokta bende de var ve orası panel değil çerçeve.
lengthok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2019 Mesajlar 2.607 Makaleler 5 17 Şubat 2023 #10 fatsaordu dedi: Şimdi anladım, ben de aynı monitörü kullanıyorum. O beyaz nokta bende de var ve orası panel değil çerçeve. Genişletmek için tıkla... Daha önce yoktu ama bugün gördüm
fatsaordu dedi: Şimdi anladım, ben de aynı monitörü kullanıyorum. O beyaz nokta bende de var ve orası panel değil çerçeve. Genişletmek için tıkla... Daha önce yoktu ama bugün gördüm