J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #11 Sirius Blackw dedi: Sarıkız sanırım hocam eğer öyleyse pek yaklaşmayın et ile beslenen bir tür kendisi. Genişletmek için tıkla... Sarkıza benzetemedim.
Sirius Blackw dedi: Sarıkız sanırım hocam eğer öyleyse pek yaklaşmayın et ile beslenen bir tür kendisi. Genişletmek için tıkla... Sarkıza benzetemedim.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 20 Temmuz 2022 #12 Böğ'e çok benzemiyor. Örümcek uzmanı değilim ama öndeki büyük dişlerini göremedim.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.632 Çözümler 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 20 Temmuz 2022 #13 Sirius Blackw dedi: Sarıkız sanırım hocam eğer öyleyse pek yaklaşmayın et ile beslenen bir tür kendisi. Genişletmek için tıkla... Sarıkız / Böğ değil. Solifugae örümcek değil, örümceğimsi sınıfından akrebe daha yakın akraba olarak.
Sirius Blackw dedi: Sarıkız sanırım hocam eğer öyleyse pek yaklaşmayın et ile beslenen bir tür kendisi. Genişletmek için tıkla... Sarıkız / Böğ değil. Solifugae örümcek değil, örümceğimsi sınıfından akrebe daha yakın akraba olarak.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #14 Glade dedi: Oradan uzaklaşmanızı öneririm, bi' anda çoğalabilirler. Büyük ihtimalle yavrulamış. Böğ - Vikipedi tr.wikipedia.org Şöyle de bırakayım. Genişletmek için tıkla... Oha! Canavar bu.
Glade dedi: Oradan uzaklaşmanızı öneririm, bi' anda çoğalabilirler. Büyük ihtimalle yavrulamış. Böğ - Vikipedi tr.wikipedia.org Şöyle de bırakayım. Genişletmek için tıkla... Oha! Canavar bu.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.632 Çözümler 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 20 Temmuz 2022 #15 Jon1Snow dedi: Bu da yuvası. Eki Görüntüle 1457339 Genişletmek için tıkla... Bu türü sanırım ilk 2000 yılında İstanbul'da görmüştüm, bayağı yayıldılar etrafa, zararı yok insana. Fotoğraf yakından olduğu için büyük görünüyor, 2-3Cm'yi geçmiyor bu arkadaş.
Jon1Snow dedi: Bu da yuvası. Eki Görüntüle 1457339 Genişletmek için tıkla... Bu türü sanırım ilk 2000 yılında İstanbul'da görmüştüm, bayağı yayıldılar etrafa, zararı yok insana. Fotoğraf yakından olduğu için büyük görünüyor, 2-3Cm'yi geçmiyor bu arkadaş.
E emirspx Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #16 Jon1Snow dedi: Bu arkadaşın türü nedir acaba? Eki Görüntüle 1457331 Genişletmek için tıkla... bu tatlı arkadaşı nerede gördünüz acaba.
Jon1Snow dedi: Bu arkadaşın türü nedir acaba? Eki Görüntüle 1457331 Genişletmek için tıkla... bu tatlı arkadaşı nerede gördünüz acaba.