Görseldeki parçanın adı nedir?

Korna bu. Düt düt ve ya dat dit.
Aynen hocam korna (!) Araçta 3 tane kocaman, toplam kapladıkları yer olarak (abartısız) bir buçuk kocaman insan kafası kadar korna var. Şuanda diğer eve geçtim geçmeseydim gösterirdim.
Denediniz mi parçayı? Çalışıyor mu merak ettim.
Çalışmıyor hocam, hattında sorun olduğunu sanmıyorum. muhtemelen sensör arızalı veya sensörün karşılığındaki devre arızalı. Yeterince ışık verememiş olma ihtimalim de yok çünkü diğer arabayı karşısına geçirip uzunlarını yaktım.

Aynen hocam korna (!) araçta 3 tane kocaman, toplam kapladıkları yer olarak (abartısız) bir buçuk kocaman insan kafası kadar korna var. Şu anda diğer eve geçtim geçmeseydim gösterirdim.

Çalışmıyor hocam, hattında sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen sensör arızalı veya sensörün karşılığındaki devre arızalı. Yeterince ışık verememiş olma ihtimalim de yok çünkü diğer arabayı karşısına geçirip uzunlarını yaktım.

Kablo pinleri oksitlenmiş olabilir tek tek sök tak yap belki düzelir yaşlı araba sonuçta.

Çalışmıyor hocam, hattında sorun olduğunu sanmıyorum. muhtemelen sensör arızalı veya sensörün karşılığındaki devre arızalı. Yeterince ışık verememiş olma ihtimalim de yok çünkü diğer arabayı karşısına geçirip uzunlarını yaktım.
Anladım hocam. O yaştaki bir parça için normal tabii. Neyse ki aracın gidişini etkileyecek hayati bir parça değil.

Kablo pinleri oksitlenmiş olabilir tek tek sök tak yap belki düzelir yaşlı araba sonuçta.
Onunla uğraşılmaz, ayrıca pinlerden olduğunu sanmıyorum muhtemelen devresi arızalı veya sensörün kendisi. Bugüne kadar araç düzgün saklandı ve oksitlenen hiç bir kablosuna denk gelmedim.

Anladım hocam. O yaştaki bir parça için normal tabii. Neyse ki aracın gidişini etkileyecek hayati bir parça değil.
Aynen öyle hocam. Belki ileride uğraşırım çalıştırmak için ama şuan daha önemli işlerim var :d Yardımlarınız için teşekkür ederim. iyi forumlar.

Araç 75 model, yükseklik ayarı yok.
Sistemin adı Autronic Eye’mış. Hiç ihtimal vermedim ama bildiğimiz far sensörü var araçta.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı