Aynen hocam korna (!) Araçta 3 tane kocaman, toplam kapladıkları yer olarak (abartısız) bir buçuk kocaman insan kafası kadar korna var. Şuanda diğer eve geçtim geçmeseydim gösterirdim.
Çalışmıyor hocam, hattında sorun olduğunu sanmıyorum. muhtemelen sensör arızalı veya sensörün karşılığındaki devre arızalı. Yeterince ışık verememiş olma ihtimalim de yok çünkü diğer arabayı karşısına geçirip uzunlarını yaktım.
Aynen hocam korna (!) araçta 3 tane kocaman, toplam kapladıkları yer olarak (abartısız) bir buçuk kocaman insan kafası kadar korna var. Şu anda diğer eve geçtim geçmeseydim gösterirdim.
Çalışmıyor hocam, hattında sorun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen sensör arızalı veya sensörün karşılığındaki devre arızalı. Yeterince ışık verememiş olma ihtimalim de yok çünkü diğer arabayı karşısına geçirip uzunlarını yaktım.
Çalışmıyor hocam, hattında sorun olduğunu sanmıyorum. muhtemelen sensör arızalı veya sensörün karşılığındaki devre arızalı. Yeterince ışık verememiş olma ihtimalim de yok çünkü diğer arabayı karşısına geçirip uzunlarını yaktım.
Onunla uğraşılmaz, ayrıca pinlerden olduğunu sanmıyorum muhtemelen devresi arızalı veya sensörün kendisi. Bugüne kadar araç düzgün saklandı ve oksitlenen hiç bir kablosuna denk gelmedim.