Görseldeki parfümlerin arasındaki fark nedir?

Imaginationun muadili olan bu parfümü almak istiyorum ama sanırım iki farklı versiyonu var, farkları neler? Bir de imagination EDT iken bu parfüm nasıl EDT oluyor?

Screenshot_20250318_214603_Hepsiburada.png

Screenshot_20250318_214626_Chrome.png

Farklı modele benzemiyor ama Hepsiburada'da ürünlerin yeni fotoğrafı koyulmuyor eski fotoğrafı olabilir ya da stok az olduğu için Hepsiburada'da fiyat yüksek girmişlerdir 900 liraya kulaklık aldıktan sonra kalan son 1 stoğu sayfayı yenilediğimde 1400e satıyorlardı.

Imaginationun muadili olan bu parfümü almak istiyorum ama sanırım iki farklı versiyonu var, farkları neler? Bir de imagination EDT iken bu parfüm nasıl EDT oluyor?

Eki Görüntüle 2448736

Eki Görüntüle 2448737
İkisi aynı parfüm, zara farklı 2 resim ve farklı 2 seçenekte sunmayı seviyor sanırım aynı parfümü. Kendi sitesi dışında bir yerden almayın hem fazla ödersiniz hem de orijinalliğinden emin olamazsınız. Bu parfüme gelecek olursak ilk 10 dakika harika kokup kalan saatlerde neredeyse kokmayan, koksa bile pek beğenmediğim bir koku bırakan bir parfüm. Bence bu parfüme 900 lira vermek parayı çöpe atmak gibi, bir daha almam aynı parfümü. Ha ben yazın kısa sürelik de olsa arada sıkmak için alırım diyorsanız onun için de daha uygun parfümler illaki vardır.

Bu parfümün bir de intenst varyantı varmış tam olarak farkları neler?
İntense yoğun demek dolayısıyla muhtemelen daha kalıcı versiyonu ama yine de bu kokuyu çok daha kalıcı hale getirebildiklerine pek inanmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı