QueekZy Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Dosya Ekleri 17177578275521701126568399178919.jpg 75,8 KB · Görüntüleme: 101
Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler.
Çözüm GerginGörünüşlüAdam 7 Haziran 2024 Orada pixel bile yok. Çerçeve orası. Problem olmaz. Normal bir şey benim monitörümde de var.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.197 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #2 QueekZy dedi: Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çerçevesi değil mi orası? Ölü pikseller siyah olurlar ve hiçbir rengi göstermezler. Artı 0 Eksi
QueekZy dedi: Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Çerçevesi değil mi orası? Ölü pikseller siyah olurlar ve hiçbir rengi göstermezler.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 7 Haziran 2024 #3 Orada pixel bile yok. Çerçeve orası. Problem olmaz. Normal bir şey benim monitörümde de var. Artı 0 Eksi Çözüm
6 693002 Picopat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 128 7 Haziran 2024 #4 QueekZy dedi: Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır o çerçeve içinizi rahat tutun. Artı 0 Eksi
QueekZy dedi: Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayır o çerçeve içinizi rahat tutun.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 7 Haziran 2024 #5 Monitörünüz R25i30 mu? O modelde o sorunu yaşayanları görmüştüm. Eğer o ise kronik sorunu o hocam sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
Monitörünüz R25i30 mu? O modelde o sorunu yaşayanları görmüştüm. Eğer o ise kronik sorunu o hocam sıkıntı yok.
KS KS QueekZy Centipat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #6 Y27-30 monitörün modeli teşekkürler korktum bir an. Artı 0 Eksi
HRZ Decapat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 79 7 Haziran 2024 #7 QueekZy dedi: Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ölü piksel ekranda olur çerçevede değil. Atıyorum eğer ekranda açtığınız kırmızı bir görüntünün içinde siyah bir nokta varsa ve açtığınız görüntüde normalde orası siyah değil ise orda ölü piksel vardır. Artı 0 Eksi
QueekZy dedi: Merhaba, monitördeki bu şey ölü pixel mi ne yapmam lazım? Daha yeni aldım sorun yaratır mı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ölü piksel ekranda olur çerçevede değil. Atıyorum eğer ekranda açtığınız kırmızı bir görüntünün içinde siyah bir nokta varsa ve açtığınız görüntüde normalde orası siyah değil ise orda ölü piksel vardır.