emirhmm Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar kalite arttırma programı olan Topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü.
Arkadaşlar kalite arttırma programı olan Topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #2 emirhmm dedi: Arkadaşlar kalite arttırma programı olan Topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü. Eki Görüntüle 2020424 Genişletmek için tıkla... Diğer AV'lerinde sonucunu atar mısınız?
emirhmm dedi: Arkadaşlar kalite arttırma programı olan Topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü. Eki Görüntüle 2020424 Genişletmek için tıkla... Diğer AV'lerinde sonucunu atar mısınız?
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 24 18 Kasım 2023 #3 Şebnem Ferah dedi: Diğer Av'lerinde sonucunu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam iki tane zararlı bulmuş onları da atmış zaten
Şebnem Ferah dedi: Diğer Av'lerinde sonucunu atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam iki tane zararlı bulmuş onları da atmış zaten
Prokas Hectopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 1 Yer Mersin 18 Kasım 2023 #4 emirhmm dedi: Arkadaşlar kalite arttırma programı olan topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü. Eki Görüntüle 2020424 Genişletmek için tıkla... Fotoğraf değil de link olarak atarsanız daha iyi olur.
emirhmm dedi: Arkadaşlar kalite arttırma programı olan topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü. Eki Görüntüle 2020424 Genişletmek için tıkla... Fotoğraf değil de link olarak atarsanız daha iyi olur.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #5 Cicenes35 dedi: Hocam iki tane zararlı bulmuş onları da atmış zaten Genişletmek için tıkla... Alt alta olmasına alışıktım ondan göremedim üzgünüm. 2 dandik AV uyarı vermiş sorun yok false positive.
Cicenes35 dedi: Hocam iki tane zararlı bulmuş onları da atmış zaten Genişletmek için tıkla... Alt alta olmasına alışıktım ondan göremedim üzgünüm. 2 dandik AV uyarı vermiş sorun yok false positive.
emirhmm Centipat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 Prokas dedi: Fotoğraf değil de link olarak atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Prokas dedi: Fotoğraf değil de link olarak atarsanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 18 Kasım 2023 #7 Şebnem Ferah dedi: 2 dandik AV uyarı vermiş sorun yok false positive. Genişletmek için tıkla... emirhmm dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
Şebnem Ferah dedi: 2 dandik AV uyarı vermiş sorun yok false positive. Genişletmek için tıkla... emirhmm dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Sorun yok.
kaandny Decapat Katılım 16 Mayıs 2023 Mesajlar 178 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #8 Aynısını başka bir programda yaşadım sorun yok Kaspersky falan uyarı vermeyip bu 2 dandik av uyarı veriyorsa false positivedir büyük ihtimal. emirhmm dedi: Arkadaşlar kalite arttırma programı olan topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü. Eki Görüntüle 2020424 Genişletmek için tıkla...
Aynısını başka bir programda yaşadım sorun yok Kaspersky falan uyarı vermeyip bu 2 dandik av uyarı veriyorsa false positivedir büyük ihtimal. emirhmm dedi: Arkadaşlar kalite arttırma programı olan topazın yeni versiyonunu indiriyordum. Bunlar tehlikeli mi? Exe açacağım çünkü. Eki Görüntüle 2020424 Genişletmek için tıkla...
EVANESCENCE Centipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 1.798 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sabahtan akşama kadar Metal ve rock dinlemek 21 Kasım 2023 #9 @Şebnem Ferah, zaten uyarı veren AV yazılımları da virüslü dememiş. Crack yazılım demiş, yani hiçbir sorun yok.
@Şebnem Ferah, zaten uyarı veren AV yazılımları da virüslü dememiş. Crack yazılım demiş, yani hiçbir sorun yok.