Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #11 Bu RAM'ler DDR bile değil. Bence ne kadar saklasan bile değeri artmaz, hatıra olarak sakla bence. Son düzenleme: 26 Ocak 2022
Playizm Kilopat Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 787 Çözümler 10 26 Ocak 2022 #12 Kick Furkanowski dedi: Maşallah hocam çok fazlaymış Genişletmek için tıkla... Bence sakla ilerde değerlenir.
Kick Furkanowski dedi: Maşallah hocam çok fazlaymış Genişletmek için tıkla... Bence sakla ilerde değerlenir.
Vâreste Feylesof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2018 Mesajlar 1.827 Makaleler 8 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #14 168 Pin SDRAM diye geçiyormuş.
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Ocak 2022 #15 İnternette ismini modelini falan da bulamadım. Bulsam özelliklerine bakacaktım. Yurt dışında da yok, bari dursun ileride zengin eder belki. aranelciryatan dedi: SD RAM bunlar. Genişletmek için tıkla... Vâreste Feylesof dedi: 168 Pin SDRAM diye geçiyormuş. Genişletmek için tıkla... Peki markasını nasıl öğrenebilirim? İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Özellikleri nedir acaba? Vâreste Feylesof dedi: Herneyse de bellekleri çok havalı duruyor açıkçası. Tahminimce 4x16MB. Genişletmek için tıkla... Bence de, biraz kalın ama. Son düzenleme: 26 Ocak 2022
İnternette ismini modelini falan da bulamadım. Bulsam özelliklerine bakacaktım. Yurt dışında da yok, bari dursun ileride zengin eder belki. aranelciryatan dedi: SD RAM bunlar. Genişletmek için tıkla... Vâreste Feylesof dedi: 168 Pin SDRAM diye geçiyormuş. Genişletmek için tıkla... Peki markasını nasıl öğrenebilirim? İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Özellikleri nedir acaba? Vâreste Feylesof dedi: Herneyse de bellekleri çok havalı duruyor açıkçası. Tahminimce 4x16MB. Genişletmek için tıkla... Bence de, biraz kalın ama.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #16 Kendook dedi: İnternette ismini modelini falan da bulamadım. Bulsam özelliklerine bakacaktım. Yurt dışında da yok, bari dursun ileride zengin eder belki. Peki markasını nasıl öğrenebilirim? İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Özellikleri nedir acaba? Bence de, biraz kalın ama. Eki Görüntüle 1283073 Genişletmek için tıkla... Apple bilgisayardan çıktı diyorsun. Apple'dir çok büyük ihtimalle. Pinlerini silgiyle sil bu arada. Çok kötü olmuşlar.
Kendook dedi: İnternette ismini modelini falan da bulamadım. Bulsam özelliklerine bakacaktım. Yurt dışında da yok, bari dursun ileride zengin eder belki. Peki markasını nasıl öğrenebilirim? İnternette hiçbir bilgi bulamadım. Özellikleri nedir acaba? Bence de, biraz kalın ama. Eki Görüntüle 1283073 Genişletmek için tıkla... Apple bilgisayardan çıktı diyorsun. Apple'dir çok büyük ihtimalle. Pinlerini silgiyle sil bu arada. Çok kötü olmuşlar.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #17 coolboy11 dedi: 700 TL eder en az. Genişletmek için tıkla... O RAM'e 700TL verecek birisini bulursan evet 700TL eder. Kendook dedi: Merhaba arkaşlar, elimde resimde gördüğünüz RAM'den var. Yanlış hatırlamıyırsam ilk çıkan tüplü Mac bilgisayardan çıkmıştı. Bu RAM ne diye geçiyor? DDR kaç bu RAM? Ve satsam ne kadar eder sizce? Eki Görüntüle 1282973 Eki Görüntüle 1282974 Eki Görüntüle 1282971 Genişletmek için tıkla... DDR daha çıkmadan önce olan SDRAM bu. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2022
coolboy11 dedi: 700 TL eder en az. Genişletmek için tıkla... O RAM'e 700TL verecek birisini bulursan evet 700TL eder. Kendook dedi: Merhaba arkaşlar, elimde resimde gördüğünüz RAM'den var. Yanlış hatırlamıyırsam ilk çıkan tüplü Mac bilgisayardan çıkmıştı. Bu RAM ne diye geçiyor? DDR kaç bu RAM? Ve satsam ne kadar eder sizce? Eki Görüntüle 1282973 Eki Görüntüle 1282974 Eki Görüntüle 1282971 Genişletmek için tıkla... DDR daha çıkmadan önce olan SDRAM bu.