C captanozt Centipat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #11 Arthur Morgan47 dedi: Zengin olmak için güzel saç kesimi Genişletmek için tıkla... Aynen düşündüm şimdide bide mullet kesimi nasıl sence güzel mi
Arthur Morgan47 dedi: Zengin olmak için güzel saç kesimi Genişletmek için tıkla... Aynen düşündüm şimdide bide mullet kesimi nasıl sence güzel mi
Arthur Morgan47 Centipat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 808 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #12 captanozt dedi: Aynen düşündüm şimdide bide mullet kesimi nasıl sence güzel mi Genişletmek için tıkla... Saçınız kısa ise baya güzel, uzunsa kötü olur.
captanozt dedi: Aynen düşündüm şimdide bide mullet kesimi nasıl sence güzel mi Genişletmek için tıkla... Saçınız kısa ise baya güzel, uzunsa kötü olur.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 21 Mayıs 2023 #13 Arthur Morgan47 dedi: Yani siz bilirsiniz, bende bir kere böyle kestirdim, okul da selam verdiğim herkes "ne oldu 50 kuruş mu istiyorsun?" dediler. Genişletmek için tıkla... Patladım Uzun süredir böyle gülmemiştim teşekkürler hocam @Arthur Morgan47 Son düzenleme: 21 Mayıs 2023
Arthur Morgan47 dedi: Yani siz bilirsiniz, bende bir kere böyle kestirdim, okul da selam verdiğim herkes "ne oldu 50 kuruş mu istiyorsun?" dediler. Genişletmek için tıkla... Patladım Uzun süredir böyle gülmemiştim teşekkürler hocam @Arthur Morgan47