tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 16 Eylül 2022 #1 Saçlarımı böyle yapmak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağımı çözemedim. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
Saçlarımı böyle yapmak istiyorum ama bir türlü nasıl yapacağımı çözemedim. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?
swordsmanstinkysock Kilopat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 65 16 Eylül 2022 #2 Şu an nasıl? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2022
Adieu Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.176 Çözümler 14 16 Eylül 2022 #3 Genetikle alakalı, arkadaşın saçı ince telli. Bir şey kullandığını düşünmüyorum.
yer fıstığı Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 1.538 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri GAINWARD GEFORCE RTX 3060TI AMD Ryzen 5 5600 GIGABYTE A520M-H GSKILL 8GB RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ 2X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Eylül 2022 #4 Benim saçlarım sık fakat bende bu tarz yapabiliyorum. Şu anki halini atarsan çözüm bulabilirim.
tnw Hectopat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 656 Çözümler 2 Yer Ankara 16 Eylül 2022 #5 Adieu dedi: Genetikle alakalı, arkadaşın saçı ince telli. Bir şey kullandığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim saçımda ince telli tek kullandığım saç maskesi oda daha parlak ve yumuşak hale getiriyor ben arka tarafını nasıl yapacağımı bilmiyorum onun dışında önleri böyle ama arkası nasıl olacak çözemiyorum. swordsmanstinkysock dedi: Şu an nasıl? Genişletmek için tıkla... Bunun biraz daha kısa hali ve arkası böyle değil. yer fıstığı dedi: Benim saçlarım sık fakat bende bu tarz yapabiliyorum. Şu anki halini atarsan çözüm bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Bunun biraz daha kısa hali önleri zaten böyle ama arka tarafı çözmüş değilim. Son düzenleme: 16 Eylül 2022
Adieu dedi: Genetikle alakalı, arkadaşın saçı ince telli. Bir şey kullandığını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim saçımda ince telli tek kullandığım saç maskesi oda daha parlak ve yumuşak hale getiriyor ben arka tarafını nasıl yapacağımı bilmiyorum onun dışında önleri böyle ama arkası nasıl olacak çözemiyorum. swordsmanstinkysock dedi: Şu an nasıl? Genişletmek için tıkla... Bunun biraz daha kısa hali ve arkası böyle değil. yer fıstığı dedi: Benim saçlarım sık fakat bende bu tarz yapabiliyorum. Şu anki halini atarsan çözüm bulabilirim. Genişletmek için tıkla... Bunun biraz daha kısa hali önleri zaten böyle ama arka tarafı çözmüş değilim.