M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #1 25W hızlı şarj cihazı orijinal mi? Takınca hızlı şarj yazıyor. Sorunsuz şarj ediyor. Dosya Ekleri 20231108_120253.jpg 220,5 KB · Görüntüleme: 54
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 8 Kasım 2023 #2 Nereden aldınız?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Kasım 2023 #4 Orijinal bir sürü farklı versiyonları var bendeki adaptörler. Son düzenleme: 8 Kasım 2023
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #5 Kutusu gayet kaliteliydi bit pazarından 50 liraya aldım. Kutusu cakma oldugunu hiç belli etmedi. Ama fake olarak yurt disi sitelerden arastirdim fake detayini bulamadim Gayet saglikli calisiyor. Fikriniz nedir ?
Kutusu gayet kaliteliydi bit pazarından 50 liraya aldım. Kutusu cakma oldugunu hiç belli etmedi. Ama fake olarak yurt disi sitelerden arastirdim fake detayini bulamadim Gayet saglikli calisiyor. Fikriniz nedir ?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.206 Makaleler 6 Çözümler 143 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 8 Kasım 2023 #6 mencolarado dedi: Kutusu gayet kaliteliydi bitpazarından 50 liraya aldım. Kutusu cakma oldugunu hiç belli etmedi. Ama fake olarak yurt disi sitelerden arastirdim fake detayini bulamadim. Gayet saglikli calisiyor. Fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam fontu bile aynı en kötü çakmaları geçmişti elime sizin gibi kadar değildi yani.
mencolarado dedi: Kutusu gayet kaliteliydi bitpazarından 50 liraya aldım. Kutusu cakma oldugunu hiç belli etmedi. Ama fake olarak yurt disi sitelerden arastirdim fake detayini bulamadim. Gayet saglikli calisiyor. Fikriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam fontu bile aynı en kötü çakmaları geçmişti elime sizin gibi kadar değildi yani.
M mencolarado Picopat Katılım 3 Kasım 2023 Mesajlar 581 Çözümler 1 8 Kasım 2023 #7 Heribert Yavuz dedi: Hocam fontu bile aynı en kötü çakmaları geçmişti elime sizin gibi kadar değildi yani. Genişletmek için tıkla... Hocam bende zaten çakma ürün kullanmam çok fakat kutusu falan aynı birebir geldi ne kadar dedim 50 lira ver yeter dedi bir actim fake gibi durmuyor hiç. üstelik ağırda öyle dandik 5 gram falan değil. Heribert Yavuz dedi: Orijinal bir sürü farklı versiyonları var bendeki adaptörler. Eki Görüntüle 2007656 Eki Görüntüle 2007655 Genişletmek için tıkla... Hocam sizce benim ki çakmamı ? Fikriniz nedir çok ucuz diye aldım ama bir fake alameti görmedim henüz. 262364 dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Bit pazarında şans eseri çok ucuza denk geldi 50 lira dedi adam kutusu falan çok kaliteli duruyordu alıyım dedim. Son düzenleme: 8 Kasım 2023
Heribert Yavuz dedi: Hocam fontu bile aynı en kötü çakmaları geçmişti elime sizin gibi kadar değildi yani. Genişletmek için tıkla... Hocam bende zaten çakma ürün kullanmam çok fakat kutusu falan aynı birebir geldi ne kadar dedim 50 lira ver yeter dedi bir actim fake gibi durmuyor hiç. üstelik ağırda öyle dandik 5 gram falan değil. Heribert Yavuz dedi: Orijinal bir sürü farklı versiyonları var bendeki adaptörler. Eki Görüntüle 2007656 Eki Görüntüle 2007655 Genişletmek için tıkla... Hocam sizce benim ki çakmamı ? Fikriniz nedir çok ucuz diye aldım ama bir fake alameti görmedim henüz. 262364 dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Bit pazarında şans eseri çok ucuza denk geldi 50 lira dedi adam kutusu falan çok kaliteli duruyordu alıyım dedim.