A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 14 Temmuz 2023 #11 igrahiga dedi: Böyle mi? Genişletmek için tıkla... Aynen kardeşim nasıl yaptın
igrahiga Decapat Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #12 Ahmet karanin damati dedi: Aynen kardeşim nasıl yaptın. Genişletmek için tıkla... Google'dan resmi aldım, arka planı (mobilden) background eraser ile kaldırdım.
Ahmet karanin damati dedi: Aynen kardeşim nasıl yaptın. Genişletmek için tıkla... Google'dan resmi aldım, arka planı (mobilden) background eraser ile kaldırdım.
6 653861 Centipat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 257 Çözümler 1 14 Temmuz 2023 #13 Bu zaten internette var. Önce böyle bir logonun internette olabileceğini düşünürsen boşuna uğraşmazsın. Popüler her logo, yazı vb şeyin genelde internette olur.
Bu zaten internette var. Önce böyle bir logonun internette olabileceğini düşünürsen boşuna uğraşmazsın. Popüler her logo, yazı vb şeyin genelde internette olur.
A Ahmet karanin damati Decapat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 297 14 Temmuz 2023 #14 igrahiga dedi: Google'dan resmi aldım, arka planı (mobilden) background eraser ile kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral
igrahiga dedi: Google'dan resmi aldım, arka planı (mobilden) background eraser ile kaldırdım. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral