Ekran 27 inç veya 24 inç ise kenarlardaböyle oluyor genelde karanlık karanlık o bir resimdeki maviye gelince kardeşim o ölü piksel hemen garantiye yolluyorsun hemen tüketici haklarına başvuruyorsun o paranı geri alıyorsun yoksa hem ben yapmazsam vermiyorlar parayı AOC galiba kullanıcı sözleşmesi'nde bir tane ölü piksel olsa bile geri alıyordu hemen hemen yolla.Monitör aldım ama siyah noktanın me olduğunu anlamadım. Sadece mavi arka planda gözüküyor, diğer renklerde gözükmüyor.
Eki Görüntüle 694099
Eki Görüntüle 694100
Ölü piksele benzetim. Garantiye yollayın gerekeni yapsınlar. O zamanla büyüyecektir.Monitör aldım ama siyah noktanın me olduğunu anlamadım. Sadece mavi arka planda gözüküyor, diğer renklerde gözükmüyor.
Eki Görüntüle 694099
Eki Görüntüle 694100
Hadi canım ya. Ölü piksel testi yapınca çıkan ölü piksel masaüstü fotoğrafı ile alakalı olacak.Yeşil fotoğrafta sanırım yok o sanırım ekranla alakalı olabilir ya da bi wallpaperı değiştir
Bildiğim kadarıyla AOC bir tane bir de ölü piksel olsa yeni monitör veriyor.Ölü piksele benzetim. Garantiye yollayın gerekeni yapsınlar. O zamanla büyüyecektir.
Bu arkadaşınkinde vermeyeceğini söylüyor.Bildiğim kadarıyla AOC bir tane bir de ölü piksel olsa yeni monitör veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.