pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 29 Kasım 2024 #1 Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Dosya Ekleri IMG20241129223241-min (1).jpg 251,7 KB · Görüntüleme: 67
Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #2 pasii dedi: Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... 100-150tl
pasii dedi: Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... 100-150tl
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.977 Makaleler 4 Çözümler 20 29 Kasım 2024 #3 pasii dedi: Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen eski bir şey değil, daha çok eskitme görüntüsü olan hiyeroglife benziyor. Hatta bence eski bile durmuyor...
pasii dedi: Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Muhtemelen eski bir şey değil, daha çok eskitme görüntüsü olan hiyeroglife benziyor. Hatta bence eski bile durmuyor...
pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 29 Kasım 2024 #4 Itechin.g dedi: Muhtemelen eski bir şey değil, daha çok eskitme görüntüsü olan hiyeroglife benziyor. Hatta bence eski bile durmuyor... Genişletmek için tıkla... Ne bileyim garip bir şey gibi geldi bana. troken dedi: 100-150TL Genişletmek için tıkla... Nereden yola çıkarak böyle dediniz hocam?
Itechin.g dedi: Muhtemelen eski bir şey değil, daha çok eskitme görüntüsü olan hiyeroglife benziyor. Hatta bence eski bile durmuyor... Genişletmek için tıkla... Ne bileyim garip bir şey gibi geldi bana. troken dedi: 100-150TL Genişletmek için tıkla... Nereden yola çıkarak böyle dediniz hocam?
troken Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 pasii dedi: Ne bileyim garip bir şey gibi geldi bana. Nereden yola çıkarak böyle dediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Mısır'dan alınan orijinal ise 2000-3000 arası gider.
pasii dedi: Ne bileyim garip bir şey gibi geldi bana. Nereden yola çıkarak böyle dediniz hocam? Genişletmek için tıkla... Mısır'dan alınan orijinal ise 2000-3000 arası gider.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.404 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 1 Ocak 2025 #6 pasii dedi: Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İstanbul Kadıköy Akmar pasajı alt katta 35-75TL arası değişiyor.
pasii dedi: Evde böyle bir tablo vardı. Eski ve güzel bir şeye benziyor bir degeri var mı bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... İstanbul Kadıköy Akmar pasajı alt katta 35-75TL arası değişiyor.
8 880095 Femtopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 31 20 Şubat 2025 #7 troken dedi: 100-150tl Genişletmek için tıkla... Ben portemi o fiyata satsam, yakarım kendimi 60 tl'ye tost satmak varken
troken dedi: 100-150tl Genişletmek için tıkla... Ben portemi o fiyata satsam, yakarım kendimi 60 tl'ye tost satmak varken