Görseldeki tarz wallpaper nasıl yapılır?

türk.exe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel(R) Core(TM) i5-8265U CPU @ 1.60GHz 1.80 GHz
RAM: 8 GB
Ekran Kartı: Intel UHD Graphics 620 😒(Dahili)
Marka ve Bilgisayar Türü: Lenovo/ AIO PC
Bugün YouTube'da gezinirken böyle bir arka plan tasarımıyla karşılaştım. Nasıl yapılır?

1710077229893.png

Hareketli oldugunu düşünüyorum çünkü benzer duvar kâğıdını kullanmıştım. Wallpaper Engine adlı bir uygulama var Steam üzerinde. Onu satın alıp yapabilirsiniz. Bir de ücretsiz versiyonu var başka bir isimle lakin onu önermem virüs taşıdıgını söyleyenler bir hayli fazla.

Hareketli oldugunu düşünüyorum çünkü benzer duvar kâğıdını kullanmıştım. Wallpaper Engine adlı bir uygulama var Steam üzerinde. Onu satın alıp yapabilirsiniz. Bir de ücretsiz versiyonu var başka bir isimle lakin onu önermem virüs taşıdıgını söyleyenler bir hayli fazla.
Wallpaper alive'dan mı bahsediyorsunuz? Steamdeki bir uygulama nasıl virüslü olacak?

Wallpaper Alive'dan mı bahsediyorsunuz? Steam'deki bir uygulama nasıl virüslü olacak?

Hocam Steam dışı internetten indirilen Wallpaper Engine benzeri programlar var onlardan bahsediyorum Steam'de nasıl virüs olsun zaten.

Hocam Steam dışı internetten indirilen Wallpaper Engine benzeri programlar var onlardan bahsediyorum Steam'de nasıl virüs olsun zaten.
Şaşırdım bende onu kastettiniz sandım.
Bu arada Wallpaper Alive tavsiye ederim atölyeden indiriyorsunuz abone olup. Arkaplanları ücretsiz tamamen.

Şaşırdım bende onu kastettiniz sandım.
Bu arada Wallpaper Alive tavsiye ederim atölyeden indiriyorsunuz abone olup. Arkaplanları ücretsiz tamamen.

Wallpaper Engine de aynı durum. Abone olarak indiriyosunuz bütün wallpaperlar ücretsiz. Hangisi ucuzsa onu alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı