Mouse ile teknik olarak çizmek mümkün, fakat çizebilir misin? Hiç sanmam.RimWorld oynarken böyle bir yükleme ekranı gördüm, çok hoşuma gitti. Bu tarz resimleri nasıl çizmek için hangi programı kullanmalıyım? Ayrıca mouse ile çizilebilir mi?
Eki Görüntüle 2528085
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Çizime el yatkınlığım var, normalde de çizim yapıyorum zaten ama ekipman sıkıntısı oluyor sürekli. Kurşun kalemidir boya kalemidir sürekli masraf çıkarttıkları için üşenmeye başladım. Krita ile dijitale başlayayım. Şuanlık mouse ile programa alışacağım. İleride de çizim tableti alayım o zaman.Mouse ile teknik olarak çizmek mümkün, fakat çizebilir misin? Hiç sanmam.
Bu tarz bir grafik tablete ihtiyacın var;
Eki Görüntüle 2528092Satıldı: Wacom CTH-470 kutulu-sıfır çizim tableti
Eski fakat kaliteli bir modeldir. Osu oynayabilir ya da çizim yapabilirsiniz. Sıfır durumundadır, çok çok ufak çizikler vardır. Kutusu bulunmakta. Kalem ve tablet gönderilecektir. İç kutusu sorunsuzdur. Dış kutu hasarlıdır. Kendi kablosu yoktur. Yanında istenirse ek olarak CTL472 kablosu...www.technopat.net
Ücretsiz çizim programları olarakta;
MediBang, Krita.
Bunları kullanabilirsin.
Grafik tableti almadan önce kağıtta bir şeyler çizmeye başla, devam etmeyi düşünürsen tablet al. Paran boşuna gitmiş olmasın.
Anladım sağolun. Animasyon yapılabilir mi peki?Bir grafik tablet gerekli, çizim ise İbisPaint olabilir. Kalitesiz sanılıyor ama X versiyonu kalitesiz. Normali değil.
Anladım sağolun. Animasyon yapılabilir mi peki?
RimWorld oynarken böyle bir yükleme ekranı gördüm, çok hoşuma gitti. Bu tarz resimleri nasıl çizmek için hangi programı kullanmalıyım? Ayrıca mouse ile çizilebilir mi?
Eki Görüntüle 2528085
Teşekkürler öncelikle. CSP alabilirim sıkıntı yok fakat Krita'yı öven çok gördüm. Hangisi daha iyi sizce?Çizim için bir grafik tablet kullanırsanız yapabilirsiniz. Bütçeniz var ise Wacom cintiq serisini öneririm, ben de kullanıyorum. Yoksa elimde bütçenize göre birkaç tablet bulunabilir, ilan üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
Çizim için ise, ufak bir ücretle Clip Studio Paint(CSP) öneririm. Animasyon paketi de vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkürler öncelikle. Csp alabilirim sıkıntı yok fakat Krita'yı öven çok gördüm. Hangisi daha iyi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.