Görseldeki tarzda resimler nasıl yapılır?

Diamant

Decipat
Daha fazla  
RimWorld oynarken böyle bir yükleme ekranı gördüm, çok hoşuma gitti. Bu tarz resimleri nasıl çizmek için hangi programı kullanmalıyım? Ayrıca mouse ile çizilebilir mi?

Screenshot_6.png

RimWorld oynarken böyle bir yükleme ekranı gördüm, çok hoşuma gitti. Bu tarz resimleri nasıl çizmek için hangi programı kullanmalıyım? Ayrıca mouse ile çizilebilir mi?

Eki Görüntüle 2528085
Mouse ile teknik olarak çizmek mümkün, fakat çizebilir misin? Hiç sanmam.
Bu tarz bir grafik tablete ihtiyacın var;
1751708729100.png

Ücretsiz çizim programları olarakta;
MediBang, Krita.
Bunları kullanabilirsin.

Grafik tableti almadan önce kağıtta bir şeyler çizmeye başla, devam etmeyi düşünürsen tablet al. Paran boşuna gitmiş olmasın.

Mouse ile teknik olarak çizmek mümkün, fakat çizebilir misin? Hiç sanmam.
Bu tarz bir grafik tablete ihtiyacın var;
Eki Görüntüle 2528092
Ücretsiz çizim programları olarakta;
MediBang, Krita.
Bunları kullanabilirsin.

Grafik tableti almadan önce kağıtta bir şeyler çizmeye başla, devam etmeyi düşünürsen tablet al. Paran boşuna gitmiş olmasın.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Çizime el yatkınlığım var, normalde de çizim yapıyorum zaten ama ekipman sıkıntısı oluyor sürekli. Kurşun kalemidir boya kalemidir sürekli masraf çıkarttıkları için üşenmeye başladım. Krita ile dijitale başlayayım. Şuanlık mouse ile programa alışacağım. İleride de çizim tableti alayım o zaman.

Bir grafik tablet gerekli, çizim ise İbisPaint olabilir. Kalitesiz sanılıyor ama X versiyonu kalitesiz. Normali değil.

Anladım sağolun. Animasyon yapılabilir mi peki?

Animasyon yapabileceğinizi sanmıyorum, paralı programlar kullanmalısınız. Kimse babasının hayrına bedava 10 saniyede bir reklamsız animasyon programı vermez.

Artı -1 Eksi

Eki Görüntüle 2528085

Çizim için bir grafik tablet kullanırsanız yapabilirsiniz. Bütçeniz var ise Wacom cintiq serisini öneririm, ben de kullanıyorum. Yoksa elimde bütçenize göre birkaç tablet bulunabilir, ilan üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Çizim için ise, ufak bir ücretle Clip Studio Paint(CSP) öneririm. Animasyon paketi de vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Çizim için bir grafik tablet kullanırsanız yapabilirsiniz. Bütçeniz var ise Wacom cintiq serisini öneririm, ben de kullanıyorum. Yoksa elimde bütçenize göre birkaç tablet bulunabilir, ilan üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

Çizim için ise, ufak bir ücretle Clip Studio Paint(CSP) öneririm. Animasyon paketi de vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Teşekkürler öncelikle. CSP alabilirim sıkıntı yok fakat Krita'yı öven çok gördüm. Hangisi daha iyi sizce?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı