R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #1 Merhaba. Başlıkta ve örnekte vermiş olduğum resimler gibi resim nereden bulunur? Özellikle şunun gibi mesela:
Merhaba. Başlıkta ve örnekte vermiş olduğum resimler gibi resim nereden bulunur? Özellikle şunun gibi mesela:
5 592041 Centipat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.935 Makaleler 3 Çözümler 6 14 Kasım 2022 #2 Shutterstock, 123rf
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Kasım 2022 #4 Ekrandaki resimler mi, cihaz sunumları mı? Genel olan resim mi yani? Reklamcılık üzerine olan şekilde.
Ekrandaki resimler mi, cihaz sunumları mı? Genel olan resim mi yani? Reklamcılık üzerine olan şekilde.
Cicikuşşs Kilopat Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 883 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 14 Kasım 2022 #5 Bu şekilde tema hazırlayıp satan siteler var. Genelde tüm stock fotoğraf sitelerinde bulabilirsiniz.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Kasım 2022 #6 Behance'de "UI/UX Design" olarak aratıp bulabilirsiniz. Behance
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #7 G3BEN dedi: Ekrandaki resimler mi, cihaz sunumları mı? Genel olan resim mi yani? Reklamcılık üzerine olan şekilde. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Reklamcılık üzerine olacak şekillerden bahsediyorum. @zValiant Herhangi birini alıp kullanabilir miyim oradan Fiverr gibi yerlerde mesela?
G3BEN dedi: Ekrandaki resimler mi, cihaz sunumları mı? Genel olan resim mi yani? Reklamcılık üzerine olan şekilde. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam. Reklamcılık üzerine olacak şekillerden bahsediyorum. @zValiant Herhangi birini alıp kullanabilir miyim oradan Fiverr gibi yerlerde mesela?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 14 Kasım 2022 #8 Rufiq Cavadov dedi: @zValiant Herhangi birini alıp kullanabilir miyim oradan Fiverr gibi yerlerde mesela? Genişletmek için tıkla... Kendi yapmadığınız tasarımı kendiniz yapmış gibi kopyalarak satmaktan bahsediyorsanız bu hırsızlık oluyor.
Rufiq Cavadov dedi: @zValiant Herhangi birini alıp kullanabilir miyim oradan Fiverr gibi yerlerde mesela? Genişletmek için tıkla... Kendi yapmadığınız tasarımı kendiniz yapmış gibi kopyalarak satmaktan bahsediyorsanız bu hırsızlık oluyor.
G3BEN Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 2.987 Makaleler 1 Çözümler 15 14 Kasım 2022 #9 Rufiq Cavadov dedi: Aynen hocam. Reklamcılık üzerine olacak şekillerden bahsediyorum. @zValiant Herhangi birini alıp kullanabilir miyim oradan Fiverr gibi yerlerde mesela? Genişletmek için tıkla... Ücretli bir sisteme para ödemeniz gerekiyor. Kendiniz de yapabilirsiniz, bedava. 1-2 Program öğrenseniz yeterli olur.
Rufiq Cavadov dedi: Aynen hocam. Reklamcılık üzerine olacak şekillerden bahsediyorum. @zValiant Herhangi birini alıp kullanabilir miyim oradan Fiverr gibi yerlerde mesela? Genişletmek için tıkla... Ücretli bir sisteme para ödemeniz gerekiyor. Kendiniz de yapabilirsiniz, bedava. 1-2 Program öğrenseniz yeterli olur.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2022 #10 @zValiant Hocam sadece 1 tanesini o şekilde eklemek istiyorum. Tabi kendi yapmış olduğum tasarımın da ekran görüntüsünü ekleyeceğim. 1 tane de işte böyle bir tasarım örneği de yapabilirim şeklinde ekleyeceğim o açıdan diyorum.
@zValiant Hocam sadece 1 tanesini o şekilde eklemek istiyorum. Tabi kendi yapmış olduğum tasarımın da ekran görüntüsünü ekleyeceğim. 1 tane de işte böyle bir tasarım örneği de yapabilirim şeklinde ekleyeceğim o açıdan diyorum.