Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ağustos 2024 #1 Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Dosya Ekleri IMG_1695.jpeg 137,5 KB · Görüntüleme: 82 IMG_1696.jpeg 131,8 KB · Görüntüleme: 106
Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.225 Makaleler 1 22 Ağustos 2024 #2 Hocam nerede buldunuz.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.389 Makaleler 3 Çözümler 20 22 Ağustos 2024 #3 Obsidyen bunlar, nether yapabilirsin.
Restel98 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2024 #4 Anumusss dedi: Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Genişletmek için tıkla... Değerli bir şeye benziyor.
Anumusss dedi: Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Genişletmek için tıkla... Değerli bir şeye benziyor.
J. Barbaro Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 1.309 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #5 Anumusss dedi: Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Genişletmek için tıkla... Uzmanına götürün bence. Fakat tek yere değil 2-3 yere götürün adam sizi kandırmak için değersiz diyebilir.
Anumusss dedi: Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Genişletmek için tıkla... Uzmanına götürün bence. Fakat tek yere değil 2-3 yere götürün adam sizi kandırmak için değersiz diyebilir.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.225 Makaleler 1 22 Ağustos 2024 #6 Anumusss dedi: Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar (şungit) taşı Trendyol da 30TL'ye satılıyor ben Sivas Kızılırmak tarafında ametist buldum kastamonuʼda işlenmiş kolye halinde 150TL'ye gidiyor.
Anumusss dedi: Büyük olan taşın bazı bolgelerı elmas gibi parlıyor, küçük olan taşın rengi ise parlak bir siyah ve elle kırılabilir. Bir de hafif. Genişletmek için tıkla... Hocam bunlar (şungit) taşı Trendyol da 30TL'ye satılıyor ben Sivas Kızılırmak tarafında ametist buldum kastamonuʼda işlenmiş kolye halinde 150TL'ye gidiyor.
Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #7 Obsidyen değil mi bu?
Restel98 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2024 #8 Tixky dedi: Obsidyen değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Benziyor ama değil bence obsidiyen daha parlak sanki.
Tixky dedi: Obsidyen değil mi bu? Genişletmek için tıkla... Benziyor ama değil bence obsidiyen daha parlak sanki.
Tixky Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 339 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2024 #9 Restel98 dedi: Benziyor ama değil bence obsidiyen daha parlak sanki. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum biraz daha az parlak sanki ama ışıktan olabilir ilk fotoğraftaki daha parlak bence o obsidyene benziyor
Restel98 dedi: Benziyor ama değil bence obsidiyen daha parlak sanki. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum biraz daha az parlak sanki ama ışıktan olabilir ilk fotoğraftaki daha parlak bence o obsidyene benziyor
Anumusss Hectopat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 1.172 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Ağustos 2024 #10 Ben anlamadım şimdi değerli midir? Rapinoğlukasva dedi: Hocam nerede buldunuz. Genişletmek için tıkla... Tarla gibi bir yerden.
Ben anlamadım şimdi değerli midir? Rapinoğlukasva dedi: Hocam nerede buldunuz. Genişletmek için tıkla... Tarla gibi bir yerden.