Görseldeki tema nereden bulunabilir?

Nereden bulabileceğinizi tam olarak bilmiyorum ancak isterseniz temanın aynısını kendiniz yapabilirsiniz.

Bu duvar duvar kağıdını masaüstü arka planı olarak ayarlayın. İsterseniz kullanmanız için bu temaya ait diğer duvar kağıtlarını da Sürprizbozan içerisinde paylaşıyorum.

Ardından Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler kısmından özel renk ekleyerek #A94DC1 renk kodunu girin.

Microsoft Store'a baktın mı?

Adı ne geçiyor bilmiyorum.

Hocam Windows 11'de bu temayı seçtiğim zaman her şey siyah oluyordu Google Chrome bile sadece duvar kâğıdı ve renk şeklinde istemiyorum.

Adı ne geçiyor bilmiyorum.
Windows 11'de "Işıma" diye geçiyor. Ancak mağazada aratınca pek göz önünde göremedim.

Hocam Windows 11'de bu temayı seçtiğim zaman her şey siyah oluyordu, Google Chrome bile, sadece duvar kâğıdı ve renk şeklinde istemiyorum.
Her şey siyah oluyordu derken? Koyu temaya mı geçiyordu? Eğer öyle ise renk kodu ve duvar kağıdını ayarlayıp, Windows'u açık tema yapabilirsiniz.

Evet koyu temaya kendisi geçiyor. Tarayıcı içi ve bilgisayar menüsü içi koyu oluyor ama bu koyu temayı seçince olmuyor mesela. Bu temada öyle oldu buga falan girmediyse.

Evet koyu temaya kendisi geçiyor. Tarayıcı içi ve bilgisayar menüsü içi koyu oluyor ama bu koyu temayı seçince olmuyor mesela. Bu temada öyle oldu Bug'a falan girmediyse.
Bu temanın kendisi varsayılan olarak Windows'un koyu temasını kullanıyor. Bu sebeple seçtiğinizde koyu temaya geçmesi normaldir. Şu anda Windows 10'da bu tema varsayılan olarak bulunmadığı için, zaten siz isterseniz kendiniz elle ayarlayacaksınız. Bu sırada koyu değil, açık temayı tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…