Lifeboxtransfer is a fast file transfer service for sharing your files easily without membership. Click and start sharing your files fast and easily with lifeboxtransfer.
Nereden bulabileceğinizi tam olarak bilmiyorum ancak isterseniz temanın aynısını kendiniz yapabilirsiniz.
Bu duvar duvar kağıdını masaüstü arka planı olarak ayarlayın. İsterseniz kullanmanız için bu temaya ait diğer duvar kağıtlarını da Sürprizbozan içerisinde paylaşıyorum.
Ardından Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler kısmından özel renk ekleyerek #A94DC1 renk kodunu girin.
Nereden bulabileceğinizi tam olarak bilmiyorum ancak isterseniz temanın aynısını kendiniz yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 2129272
Bu duvar duvar kâğıdını masaüstü arka planı olarak ayarlayın. İsterseniz kullanmanız için bu temaya ait diğer duvar kâğıtlarını da sürprizbozan içerisinde paylaşıyorum.
Evet koyu temaya kendisi geçiyor. Tarayıcı içi ve bilgisayar menüsü içi koyu oluyor ama bu koyu temayı seçince olmuyor mesela. Bu temada öyle oldu buga falan girmediyse.
Evet koyu temaya kendisi geçiyor. Tarayıcı içi ve bilgisayar menüsü içi koyu oluyor ama bu koyu temayı seçince olmuyor mesela. Bu temada öyle oldu Bug'a falan girmediyse.
Bu temanın kendisi varsayılan olarak Windows'un koyu temasını kullanıyor. Bu sebeple seçtiğinizde koyu temaya geçmesi normaldir. Şu anda Windows 10'da bu tema varsayılan olarak bulunmadığı için, zaten siz isterseniz kendiniz elle ayarlayacaksınız. Bu sırada koyu değil, açık temayı tercih edebilirsiniz.