Görseldeki tuşun ismi nedir?

salvatoredali

Decapat
Daha fazla  
Selam. Bilgisayarım Dell Latitude 5500. Klavyedeki bu tuş çıkıp kayboldu, ismi nedir bilgilendirir misiniz? İsmini öğrenirsem satın alabileceğim bir yer bulabilir miyim diye de düşünüyorum. Bu tuşu temin edebilir miyim? Satılıyor mu?

Dosya Ekleri

• TUŞ.jpeg
    TUŞ.jpeg
    134,6 KB · Görüntüleme: 153
Selam. Bilgisayarım Dell Latitude 5500. Klavyedeki bu tuş çıkıp kayboldu, ismi nedir bilgilendirir misiniz? İsmini öğrenirsem satın alabileceğim bir yer bulabilir miyim diye de düşünüyorum. Bu tuşu temin edebilir miyim? Satılıyor mu?
Hocam bildiğim kadarıyla yanlış da olabilir ama o tuş imleci kontrol etmeye yarıyor. Yani pek de önemli bir şey değil.

Bı ara görmüştüm ancak tam hatırlamıyorum mouse yerine geçmiyor muydu o ?

Hocam bildiğim kadarıyla yanlış da olabilir ama o tuş imleci kontrol etmeye yarıyor. Yani pek de önemli bir şey değil.
Biliyorum dostum, bilgisayarı satmayı düşünüyorum aslında bundan dolayı eksik kısımlarının kalmamasına özen gösteriyorum. değeri konusunda fazla bir düşüş olur mu

Selam. Bilgisayarım Dell Latitude 5500. klavyedeki bu tuş çıkıp kayboldu, ismi nedir bilgilendirir misiniz? İsmini öğrenirsem satın alabileceğim bir yer bulabilir miyim diye de düşünüyorum. Bu tuşu temin edebilir miyim? Satılıyor mu?

Gömülü fare o hocam.

Tuşu tek başına bulamayabilirsin belki. Dell Latitude 5500 Notebook Klavye - Tuş Takımı / Siyah - TR - Backlit - Ver.1 - Dataservis.Net çok gözüne batıyorsa klavyeyi değiştirebilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı