kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Bu fontu nasıl bulabilirim? Teşekkürler. Dosya Ekleri Adsız tasarım.png 93,3 KB · Görüntüleme: 52
Ö özgürrrrv Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 kubicayir dedi: Bu fontu nasıl bulabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Font değil hocam bu edit font yanı kendısı yapmış birşeyler ekleyip. Artı 0 Eksi
kubicayir dedi: Bu fontu nasıl bulabilirim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Font değil hocam bu edit font yanı kendısı yapmış birşeyler ekleyip.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 31 Temmuz 2024 #3 Buradan bulabilirsiniz. Özel yapım logoda olabilir burada yoksa. Çözümlerseniz sevinirim. Artı 0 Eksi
KS KS kubicayir Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 700 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 özgürrrrv dedi: Font değil hocam bu edit font yanı kendısı yapmış bir şeyler ekleyip. Genişletmek için tıkla... Bu logoyu bir siteden ben yapmıştım şu anda bulamıyorum. Artı 0 Eksi
özgürrrrv dedi: Font değil hocam bu edit font yanı kendısı yapmış bir şeyler ekleyip. Genişletmek için tıkla... Bu logoyu bir siteden ben yapmıştım şu anda bulamıyorum.