Görseldeki zararlı yazılımları Windows Defender virüs gösteriyor

eeVader

Hectopat
Bunlar nedir acaba? Kaldır ya da karantinaya al işlemi yaptım. Ancak gitmiyorlar bir türlü.

Dosya Ekleri

• 1687379646432.png
    9,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
BUnları hangi klasörün altında yakaladığını görmek lazım direk peubundler yazan yazinin ustune tiklayip ayrintilar diyip nerede konumu onu atarsanız ne olduğunu cevaplamak daha kolay olur hocam

Malwarebytes ile taradım birkaç şey buldu sildi ancak Defender hâlâ bunların olduğunu gösteriyor. Tuhaf kısmı ise bende 3 tane disk var C, D ve E ancak g yok.

Malwarebytes ile taradığımda bunları bulup silmiş ancak aynı şeyler değil gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• 1687382546053.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 33
  • 1687382559499.png
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
  • 1687382569048.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 30
  • 1687382738233.png
    33,7 KB · Görüntüleme: 31
Sende gizlenmiş bir G sürücüsü mevcut bulduğu şeylere bakılırsa büyük ihtimal bilgisayarcın veya sen katılımsız bir arşiv indirmişin bunların içindeki crackleri buluyor. Bilgisayatima gir adres cubuguna G:\ind yaz enter de o klasorun icine girecek ordakileri elle temizlersen sıkıntı olmaz g yi görmek istiyorsa klasor seceneklerinden gizli dosya ve klastoru goster de ve aşağisindaki korunan işletim sistemi dosyalari gizle (onerilen) seçenegindeki tıki kaldır evet hayir evt de tamam de bilgisayarima gir g bölümünü gorursun içine bak neler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…