A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 13 Kasım 2021 #11 Ecmel dedi: Hayır işi beklemiyorsan; binlerce freelancer çalışan var. Onlardan birisine yaptırabilirsin. Profillerini inceleyip güvenilir ve iyi biri olduklarına emin ol. Genişletmek için tıkla... Siteyi zaten freelancer bir arkadaşa yaptırdım.
Ecmel dedi: Hayır işi beklemiyorsan; binlerce freelancer çalışan var. Onlardan birisine yaptırabilirsin. Profillerini inceleyip güvenilir ve iyi biri olduklarına emin ol. Genişletmek için tıkla... Siteyi zaten freelancer bir arkadaşa yaptırdım.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 13 Kasım 2021 #12 AidenPearce dedi: Siteyi zaten freelancer bir arkadaşa yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Oluşan hataları da düzeltmesini isteyin kişiden. Revize isteyin yani.
AidenPearce dedi: Siteyi zaten freelancer bir arkadaşa yaptırdım. Genişletmek için tıkla... Oluşan hataları da düzeltmesini isteyin kişiden. Revize isteyin yani.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 13 Kasım 2021 #13 Ecmel dedi: Oluşan hataları da düzeltmesini isteyin kişiden. Revize isteyin yani. Genişletmek için tıkla... Sitede hata var mı bilgim yok, ama denediğim kadarıyla çalışıyor. Aşırı basit bir site zaten.
Ecmel dedi: Oluşan hataları da düzeltmesini isteyin kişiden. Revize isteyin yani. Genişletmek için tıkla... Sitede hata var mı bilgim yok, ama denediğim kadarıyla çalışıyor. Aşırı basit bir site zaten.
Ecmel Megapat Sosyal Tayfı Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 6.117 Makaleler 3 Çözümler 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-End Developer 13 Kasım 2021 #14 AidenPearce dedi: Sitede hata var mı bilgim yok, ama denediğim kadarıyla çalışıyor. Aşırı basit bir site zaten. Genişletmek için tıkla... Hata yoksa istediğin şey ne?
AidenPearce dedi: Sitede hata var mı bilgim yok, ama denediğim kadarıyla çalışıyor. Aşırı basit bir site zaten. Genişletmek için tıkla... Hata yoksa istediğin şey ne?
satılmış ağa Decapat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 257 Makaleler 1 Yer Tomağın Kahve Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2021 #15 Photoshop ile görseller web tasarımına dönüştürebiliyor. Bu yol oldukça güzel bir site yapmıştım.