Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #11 Eren.exe dedi: Denedim 0 matches yazıyor. Genişletmek için tıkla... fotoğrafı gönderin merak etme fotoğrafı birşey olmaz sadece bakıcaz bazen göstermiyor tineye
Eren.exe dedi: Denedim 0 matches yazıyor. Genişletmek için tıkla... fotoğrafı gönderin merak etme fotoğrafı birşey olmaz sadece bakıcaz bazen göstermiyor tineye
Vero Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #12 Eren.exe dedi: Evet resimi arattım o şekilde yazdı. Genişletmek için tıkla... Çıkan sonuçlar aynı mı? Arkadaşınızın attığı resim ile çıkan sonuçta ki resim aynı mı? Arkadaş onu soruyor.
Eren.exe dedi: Evet resimi arattım o şekilde yazdı. Genişletmek için tıkla... Çıkan sonuçlar aynı mı? Arkadaşınızın attığı resim ile çıkan sonuçta ki resim aynı mı? Arkadaş onu soruyor.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #13 Vero dedi: Çıkan sonuçlar aynı mı? Arkadaşınızın attığı resim ile çıkan sonuçta ki resim aynı mı? Arkadaş onu soruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda cahilim çok bilmiyorum görseli arattığımda görselin boyutu yazıyor ve onun yanında görselin aynısı çıkıyor.
Vero dedi: Çıkan sonuçlar aynı mı? Arkadaşınızın attığı resim ile çıkan sonuçta ki resim aynı mı? Arkadaş onu soruyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu konuda cahilim çok bilmiyorum görseli arattığımda görselin boyutu yazıyor ve onun yanında görselin aynısı çıkıyor.
Gingka Hagane Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 784 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #14 Eren.exe dedi: Evet resimi arattım o şekilde yazdı. Genişletmek için tıkla... Dediğimi anlamadınız sanırım. O çıkan 2 sonuç yani bulduğunuz 2 resim, arkadaşınız size gönderdiği resimle uyuşuyor mu?
Eren.exe dedi: Evet resimi arattım o şekilde yazdı. Genişletmek için tıkla... Dediğimi anlamadınız sanırım. O çıkan 2 sonuç yani bulduğunuz 2 resim, arkadaşınız size gönderdiği resimle uyuşuyor mu?
YOZGATLIBİRİNSAN Centipat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 493 Çözümler 2 Yer Bilgisayarın Başı Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #15 Tineye'de 0 sonuç çıkıyorsa alınmamıştır.
B BerktaN Kilopat Katılım 23 Mayıs 2017 Mesajlar 384 Çözümler 9 9 Temmuz 2021 #16 Kendi çektiğim fotoğrafı denedim, muhtemelen sende de olan şey buna benzer bir şeydir.
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #17 BerktaN dedi: Eki Görüntüle 1101168 Kendi çektiğim fotoğrafı denedim, muhtemelen sende de olan şey buna benzer bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Evet evet hocam aynısı teşekkür ederim.
BerktaN dedi: Eki Görüntüle 1101168 Kendi çektiğim fotoğrafı denedim, muhtemelen sende de olan şey buna benzer bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Evet evet hocam aynısı teşekkür ederim.
Elontidirax Picopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 613 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Temmuz 2021 #18 Biri senin fotoğrafını senden izinsiz, aynı zamanda anonimlerin olduğu bir platformda paylaşsa ne hissederdin? Ek olarak fotoğrafın sahibi kendi isteği ile fotoğrafı bir sosyal ve herkese açık bir platformda paylaşmadı ise bu suça girer.
Biri senin fotoğrafını senden izinsiz, aynı zamanda anonimlerin olduğu bir platformda paylaşsa ne hissederdin? Ek olarak fotoğrafın sahibi kendi isteği ile fotoğrafı bir sosyal ve herkese açık bir platformda paylaşmadı ise bu suça girer.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #19 Yandex görsellerden arama yapın. Görsel ve fotoğraf arama — Yandex Görsel Yandex Görsel’de arama: Kartpostallar, masaüstü arka planları, eğlenceli resimler, şemalar ve illüstrasyon içeren talimatlar. Sorularınıza görsellerle yanıtlar bulun yandex.com.tr
Yandex görsellerden arama yapın. Görsel ve fotoğraf arama — Yandex Görsel Yandex Görsel’de arama: Kartpostallar, masaüstü arka planları, eğlenceli resimler, şemalar ve illüstrasyon içeren talimatlar. Sorularınıza görsellerle yanıtlar bulun yandex.com.tr
Eren.exe Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.100 Çözümler 2 9 Temmuz 2021 #20 Hocam @Elontidirax hocamın dediği çok doğru.Birde fotoğraftaki kişi daha ilkokula gitmeyen bir çocuktu.
Hocam @Elontidirax hocamın dediği çok doğru.Birde fotoğraftaki kişi daha ilkokula gitmeyen bir çocuktu.