K kullanici634 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Örnek şeklinde galerimde bulunan fotoğraf, görselleri kullanarak emoji oluşturup, klavyemde emoji olarak nasıl kullanabilirim? Görsel temel sistemi örnek olarak göstermek için. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
Örnek şeklinde galerimde bulunan fotoğraf, görselleri kullanarak emoji oluşturup, klavyemde emoji olarak nasıl kullanabilirim? Görsel temel sistemi örnek olarak göstermek için.
Ben Tuba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.580 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 6 Eylül 2023 #2 Hepsini kırpıp sticker haline getirin. Sonra eğer küçük fotoğraf özelliği varsa onu kullanın mesela Technopat'taki gibi.
Hepsini kırpıp sticker haline getirin. Sonra eğer küçük fotoğraf özelliği varsa onu kullanın mesela Technopat'taki gibi.
K kullanici634 Centipat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 Ben Tuba dedi: Hepsini kırpıp sticker haline getirin. Sonra eğer küçük fotoğraf özelliği varsa onu kullanın mesela Technopat'taki gibi. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim
Ben Tuba dedi: Hepsini kırpıp sticker haline getirin. Sonra eğer küçük fotoğraf özelliği varsa onu kullanın mesela Technopat'taki gibi. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim